ΚεντρικήΚοινωνικά

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 15/7

15/7/2022

Στα 300 εκατ. ευρώ από 260 εκατ. ευρώ θα ανέλθει το συνολικό ποσό που θα μοιραστούν οι δικαιούχοι του Power Pass καθώς θα επιδοτηθούν και για την επιβάρυνση που υπέστησαν από τη ρήτρα αναπροσαρμογής τον Ιούνιο

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων ξεκίνησαν να μπαίνουν τα χρήματα από το Power Pass, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ειδικότερα, περίπου 1,9 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα δουν σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου τα χρήματα που δικαιούνται από το Power Pass στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Aπό τα 2,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα που έχουν υποβάλει την αίτησή τους, τα περίπου 1,9 εκατ. είδαν στο σύστημα του vouchers.gov.gr τα ενημερωτικά εκκαθάρισης, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε περίπου 260 εκατ. ευρώ.

Πότε η επόμενη πληρωμή για όσους μείναν εκτός σήμερα

Όσοι μείναν εκτός πληρωμής σήμερα, θα πρέπει να περιμένουν να πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ για τους υπόλοιπους 600.000 δικαιούχους η αποζημίωση θα κατατεθεί μέχρι τις 22 Ιουλίου, αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο έλεγχος που γίνεται στα στοιχεία των δηλώσεων.

Power Pass τον Ιούνιο

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες, το υπουργείο Οικονομικών γνωστοποίησε ότι όσα χρήματα περίσσεψαν θα μοιραστούν αναλογικά και για το ρεύμα του Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το επόμενο διάστημα θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας τα στοιχεία για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου, για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί. Αν δηλαδή χάσατε την προθεσμία και δεν κάνατε αίτηση, δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα χρήματα ούτε για τον έναν μήνα. Επίσης, αν απορρίφθηκε η αίτησή σας, επίσης δεν θα συμπεριλαμβάνεστε στους δικαιούχους.

Για όσους, λοιπόν, εγκρίθηκε ήδη το επίδομα ρεύματος, θα επανυπολογιστεί το σύνολο της ενίσχυσης για την περίοδο από 1η Δεκεμβρίου έως 30 Ιουνίου. Το επιπλέον ποσό που θα προκύψει, θα καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί από τους δικαιούχους έως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν θα χρειαστεί η υποβολή νέας αίτησης στο σύστημα.

Αντίστοιχα, όταν φτάσει η ώρα της πληρωμής, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με email, όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα, με τις ενημερώσεις να καταφθάνουν μαζικά.

Πηγή: https://www.in.gr

Κάντε κλικ στους τίτλους για να διαβάσετε την είδηση που σας ενδιαφέρει.

  1. Νέος Κόσμος: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα – Μία προσαγωγή
  2. Ν. Χαρδαλιάς: Συμμετοχή σε σύσκεψη αμυντικών θεμάτων στο Βερολίνο
  3. Δύο Canadair στέλνει η Ελλάδα στη Γαλλία για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιες
  4. ΕΟΔΥ: Τα σημεία για δωρεάν rapid test το Σάββατο
  5. Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ
  6. Πάνω από 8.500 μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών – Οι θέσεις ανά κλάδο και ειδικότητα
  7. Υπ. Παιδείας: Υπενθύμιση λήξης προθεσμίας υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Related posts

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Η σιωπηλή πανδημία που αφορά ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους

xristiana

Η καρδιακή ανωμαλία που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για άνοια – μελέτη

xristiana

Τα «ΝΗΜΑΤΑ» γιορτή σε 4 εποχές, είναι η πρόταση που κατέθεσε ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο Υπουργείο Πολιτισμού

xristiana