ΚεντρικήΟμορφιά

9 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για τις διακοπές ή την πόλη

23/7/2022

Το καλοκαίρι και η περίοδος των διακοπών είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε χτενίσματα ιδανικά για την εποχή. Η ανάλαφρη διάθεση που επικρατεί, μπορεί να αποτυπωθεί με υπέροχο τρόπο στα μαλλιά μας δοκιμάζοντας εύκολα και γρήγορα χτενίσματα χωρίς εργαλεία styling. Άλλωστε, οι θερμοκρασίες μοιάζουν απαγορευτικές για κάτι τέτοιο!

Στη συνέχεια θα δεις βήμα βήμα πώς να κάνεις μία σειρά από εκπληκτικά καλοκαιρινά χτενίσματα για την πόλη, τις διακοπές αλλά και φυσικά για την παραλία.

Πρόκειται για κομψά, στυλάτα και ανάλαφρα hairstyles που ταιριάζουν σε μεσαία και μακριά μαλλιά. Από messy buns μέχρι πλεξούδες και χτενίσματα με μαντήλι που αποτελούν κορυφαία τάση στα μαλλιά για το καλοκαίρι.

3 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Ξεκινάμε με 3 εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά ή μεσαία μαλλιά τα οποία είναι τόσο κομψά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μία επίσημη εμφάνιση όπως είναι ένας καλοκαιρινός γάμος.

Το πρώτο είναι μία αλογοουρά με τετραπλή πλεξούδα η οποία είναι ένα απρόσμενα εύκολο αλλά πολύ εντυπωσιακό chic χτένισμα. 

Στη συνέχεια η hair expert Alex Gaboury μας δείχνει μία όμορφη bubble ponytail. Πρόκειται για ένα ακόμη πανεύκολο αλλά απίστευτα όμορφο χτένισμα για οποιαδήποτε ειδική περίσταση ή και για μια απλή καλοκαιρινή βραδινή έξοδο.

Το tutorial της ολοκληρώνεται με έναν εύκολο κότσο που είναι εμπνευσμένος από τα 90s. Η αποδομημενη πλεξούδα σχοινί δίνει την εντύπωση ενός δύσκολου updo, το οποίο όμως στην πραγματικότητα μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε δευτερόλεπτα!

3 κομψά καλοκαιρινά χτενίσματα με μαντήλι

Το μαντήλι στα μαλλιά αποτελεί ένα από τα πιο trendy αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα βλέπουμε υπέροχα χτενίσματα με το μαντήλι πλεγμένο μέσα στα μαλλιά με τρόπους που αναβαθμίζουν ένα ολόκληρο look.

Χτενίσματα όπως αυτά που σου δείχνει η διάσημη hair expert Missy Sue στο παραπάνω βίντεο. Ο λόγος για μία  εντυπωσιακή γαλλική πλεξούδα με το μαντήλι πλεγμένο μέσα της, ένα υπέροχο half-up και μια ανάλαφρη καλοκαιρινή αλογοουρά.

Εσύ ποιο από τα τρία θα δοκιμάσεις;

Γρήγοροι χαμηλοί κότσοι για το καλοκαίρι – για μεσαία και μακριά μαλλιά

Φυσικά από τις προτάσεις για εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα messy buns. Πρόκειται για ένα γρήγορο, πρακτικό χτένισμα που είναι ότι πρέπει για τις διακοπές, τις βόλτες στο νησί ή την πόλη και βέβαια για τις εξορμήσεις σου στην παραλία. 

Στο παραπάνω βίντεο θα δεις τον τρόπο για να δημιουργήσεις πολύ εύκολα και γρήγορα τρεις διαφορετικές εκδοχές για χαμηλούς κότσους που θα σε δροσίσουν και θα προσθέσουν στυλ στη καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Πηγή: https://www.beautetinkyriaki.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

xristiana

9 είδη λαχανικών που γίνονται πιο υγιεινά όταν μαγειρεύονται, παρά όταν είναι ωμά

xristiana

Βλέπει ένας τύπος τηλεόραση…

xristiana