ΚεντρικήΟμορφιά

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το dry oil

17/7/2022

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dry oil  σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Απορροφάται άμεσα και είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς σου! 

Αυτό το θαυματουργό λάδι συνήθως περιέχει φυτικά συστατικά όπως σησαμέλαιο, έλαιο καρδάμου, ηλιέλαιο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού ή και λάδι από σπόρους τριανταφυλλιάς και μπορείς να το εφαρμόσεις στα μαλλιά σου για λείανση, στο σώμα κάνοντας απαλό μασάζ για extra ενυδάτωση ακόμη και στα νύχια για να τα ενισχύσεις μετά από συνεχόμενα μανικιούρ. 

Τι προσφέρει στο δέρμα, στα μαλλιά και στα νύχια

Αρχικά ενυδατώνει την επιδερμίδα σου, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει το ξηρό ή σκασμένο δέρμα. Βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και τέλος καταπραΰνει από ηλιακά εγκαύματα.

Extra tip: Μετά από ένα ζεστό ντους, κάνε απαλό μασάζ στο σώμα σου με αυτό το λάδι.

Αν τα μαλλιά σου είναι  ξηρά τότε το dry oil θα σε βοηθήσει σημαντικά. Η εφαρμογή ξηρού λαδιού, προσφέρει ενυδάτωση και αποτρέπει το σπάσιμο και το φριζάρισμα της τρίχας.

Extra tip: Άπλωσε μερικές σταγόνες ξηρού λαδιού στα μαλλιά σου όταν είναι υγρά και μετά χτένισέ τα.

Οι ενυδατικές ιδιότητες του ξηρού λαδιού που ωφελούν τα μαλλιά και το δέρμα σου μπορεί επίσης να είναι ευεργετικές και για τα νύχια σου. Η εφαρμογή ξηρού λαδιού στα πετσάκια σου μπορεί να σε βοηθήσει να αποτρέψεις την ξηρότητα και το σκάσιμο των νυχιών.

Extra tip: Ρίξε λίγες σταγόνες στις παλάμες σου, έπειτα τρίψε τα χέρια σου για να ζεσταθεί το λάδι και στη συνέχεια κάνε μασάζ στα πετσάκια σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Οδηγίες πρόληψης των επιπτώσεων στην υγεία από τον καύσωνα δίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

xristiana

Nose Contouring: Το trick στο μακιγιάζ για “γαλλική” μύτη!

xristiana