2/7/2022
Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
- 140 γρ. σπανάκι
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. πιπέρι
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
- 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Βήμα 2 Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.Βήμα 3 Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.Βήμα 4 Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.Βήμα 5Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση. Βήμα 6 Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr