ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φτιάξεις εύκολα και οικονομικά μια μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά

1/7/2022

Τα μαλλιά δεν είναι απλά ένα στοιχείο της εμφάνισής μας, αλλά ένα «όπλο» ομορφιάς και γοητείας που οφείλουμε να το φροντίζουμε. Δυστυχώς όμως, το καθημερινό styling που πολλές από εμάς αναγκαζόμαστε να κάνουμε λόγω των υποχρεώσεών μας, τείνει να δημιουργεί φθορές στα μαλλιά και ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται με ανεπαρκή περιποίηση αλλά και τεχνικές που γίνονται στο κομμωτήριο όπως η βαφή.

Αν θέλεις να τα δεις ξανά να ζωντανεύουν, να τα αναζωογονήσεις, να τους χαρίσεις λάμψη και απαλότητα, αρχικά θα πρέπει να φροντίσεις ώστε να κάνεις ένα κούρεμα για να καθαρίσουν οι ταλαιπωρημένες άκρες και στη συνέχεια, καλό θα ήταν να εφαρμόζεις τακτικά τη diy μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά που σου προτείνουμε παρακάτω.

Η μάσκα αυτή φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, με αγνά υλικά και υπόσχεται να ανανεώσει τα μαλλιά σου άμεσα.

Για τη μάσκα θα χρειαστείς:

1 κρόκο αυγού

1 κουταλιά της σούπας μέλι

2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

Για να τη φτιάξεις, ανακάτεψε τα υλικά πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα και έπειτα, εφάρμοσε στα μαλλιά καλύπτοντας τα πιο προβληματικά σημεία. Άφησε τη μάσκα να φράσει έχοντας καλύψει το κεφάλι με ένα διάφανο σκουφάκι ντους ή με μια πετσέτα και μετά από μισή ώρα μπορείς να ξεβγάλεις τη μάσκα και να λουστείς.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

Αγώνες ποδηλασίας πρωταθλήματος δρόμου, σε Μουριές και Κιλκίς

xristiana

Πώς να σταματήσω τον επίμονο βήχα

xristiana