ΚεντρικήΟμορφιά

«Παγωμένα» χείλη: Η τάση των ‘90s στο χώρο της ομορφιάς που κάνει δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι

6/7/2022

Ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο ή ένα απλό γεύμα.

Μία τάση που έχει φορεθεί πολύ στη δεκαετία του ’90 και είναι γνωστή ως «παγωμένα χείλη» φαίνεται ότι κάνει δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι, για να συντροφεύσει κάθε μας στιγμή κατά τις εξόδους μας στο νησί ή ακόμη και στην πόλη.

Έχουμε ζήσει, λοιπόν, την εποχή των εξαιρετικά ματ υγρών χειλιών που κυριολεκτικά δεν ξεκολλάνε μεταξύ τους, αλλά φαίνεται ότι τα παγωμένα χείλη επιστρέφουν από τη δεκαετία του ’90, έχοντας ήδη κατακλύσει το feed μας στο Instagram. Η τάση, μάλιστα, έχει υιοθετηθεί κατά το παρελθόν από πολλές σταρ του Χόλιγουντ, με τις Κέιτ ΜοςΝαόμι Κάμπελ και Πάμελα Άντερσον να βάζουν την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο look, ξεσηκώνοντας τις λάτρεις της μόδας και των τάσεων με χείλη που διακρίνονταν χαρακτηριστικά για μια δόση παγωμένης λάμψης.

Παγωμένα χείλη: Η τάση των ‘90s στο χώρο της ομορφιάς που κάνει δυναμικό comeback αυτό το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CeCBh2JOuk-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=93dca12d-10e7-46ca-8310-e35572fa84f7

Αλλά η εκδοχή του 2022 έχει μια πιο σύγχρονη αίσθηση. Έχουμε αφήσει πίσω, λοιπόν, τα γυαλιστερά χείλη με την επιστροφή των lip gloss και των sheer balms -προάγγελος της αισθητικής του «καθαρού κοριτσιού», μια τάση στο μακιγιάζ που έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς τα παγωμένα χείλη πηγαίνουν την εμμονή μας με τα γυαλιστερά χείλη στο επόμενο επίπεδο, προσθέτοντας μια έξτρα λάμψη.

Αντί, όμως, αυτή η λάμψη να βασίζεται σε ξηρές φόρμουλες κραγιόν, τα παγωμένα χείλη του 2022 επιμένουν στην υγιή, μόλις και μετά βίας αλλά καλύτερη ατμόσφαιρα μακιγιάζ που έχει αυτό το καλοκαίρι, μόνο με μια μίνι λάμψη, χάρη σε κάποιο διακριτικό (ή όχι και τόσο διακριτικό) κραγιόν με λάμψεις σε διάφορες αποχρώσεις -χλωμό και διακριτικό ροζ, χρυσό και διάφανο, γκριζοκόκκινο και λαμπερό, ουδέτερο nude με λάμψη, διακριτικό ροζ με περλέ κ.α.

https://www.instagram.com/p/Ca3Auuivw0_/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c9d3477d-a9bd-47b2-bff6-15df22c65b14

Για το συγκεκριμένο comeback, η ειδική σε θέματα ομορφιάς και ιδρύτρια της OPV Beauty, Opeyemi Adeyemo, εξηγεί στο βρετανικό Glamour πως «Η Ομορφιά δεν είναι μόνο η ομορφιά, αλλά και η ομορφιά του προσώπου. Τα σημερινά κραγιόν για την τάση Frosted Lips έχουν νεότερες, δίδυμες χρωστικές που έχουν καλύτερη ανακλαστικότητα του φωτός. Έχουν, επίσης, προσαρμοστεί ώστε να είναι ενυδατικά για τα χείλη, μακράς διάρκειας και ανθεκτικά στο μουτζούρωμα, καθιστώντας αυτή την τάση ιδανική επιλογή για μια βραδινή έξοδο ή ένα απλό γεύμα».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Όσοι δεν τα πάνε καλά με τους σκύλους, μάλλον τους συμφέρει να αλλάξουν γνώμη

xristiana

Προεκλαμψία: Κίνδυνος για έμφραγμα κι εγκεφαλικό ακόμα και 20 χρόνια αργότερα!

xristiana

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα νέα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής

xristiana