ΚεντρικήΟμορφιά

Οδηγός βραδινής περιποίησης από την CATRICE

6/7/2022

Όλοι ξέρουμε ότι η βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι πολύ σημαντική, αλλά συχνά με την κούραση της ημέρας αμελούμε τη ρουτίνα ομορφιάς που θα μας κάνει να δείχνουμε φρέσκες και λαμπερές το επόμενο πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο οργανισμός μας δουλεύει πυρετωδώς με αποτέλεσμα η απώλεια υγρασίας να είναι μεγάλη.

Παράλληλα, κατά τον βραδινό ύπνο το δέρμα μας ανανεώνεται και αναπλάθεται, απωθώντας τους ρύπους, ενώ όλα τα προϊόντα περιποίησης απορροφώνται στο μέγιστο.

Δίνοντας, λοιπόν, στο δέρμα μας την απαραίτητη φροντίδα και ενυδάτωση πριν πέσουμε για ύπνο, εξασφαλίζουμε μια φρέσκια, υγιή και μεταξένια όψη το πρωί. Δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε πολύ χρόνο, αρκεί να ξέρουμε ποια είναι τα βήματα και τα σωστά προϊόντα να χρησιμοποιήσουμε. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

Βήμα 1ο: Sensitive Gel-To-Oil Cleanser

Το πιο σημαντικό βήμα είναι ο καλός καθαρισμός του προσώπου και η αφαίρεση του μακιγιάζ, ώστε το δέρμα να μπορέσει να ανακάμψει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το Sensitive Gel-To-Oil Cleanser, είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ περιέχοντας μόνο 5 συστατικά: ηλιέλαιο, γλυκερίνη, νερό, plant-based γαλακτωματοποιητή και βιταμίνη Ε. Η τζελ υφή του μετατρέπεται σε έλαιο κατά την εφαρμογή.

Περίπου στα €5,69*

Βήμα 2ο: Glow Overnight AHA Treatment

Με αυτόν τον ορό, η λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας παύει να είναι όνειρο! Το vegan Glow Overnight AHA Treatment, με 5% γλυκολικό οξύ (AHA) αφαιρεί απαλά το περιττό δέρμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, ενώ το χαμομήλι και η αλόη βέρα που περιέχει θρέφουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Για ομοιόμορφη, ενυδατωμένη επιδερμίδα και λαμπερή όψη το πρωί.

Περίπου στα €6,99*

Βήμα 3ο: Night Recovery Eye Balm

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο οπότε χρειάζεται ειδική φροντίδα. Το βάλσαμο ματιών Night Recovery θρέφει και αναγεννά την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, χαρίζοντάς της ενυδάτωση και αφήνοντάς τη να δείχνει όμορφη και ανανεωμένη το επόμενο πρωί. Η πλούσια υφή της κρέμας είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα με έλαιο αβοκάντο, υαλουρονικό οξύ και Ασιατική σεντέλα. Η σύνθεση δεν περιέχει άρωμα, μικροπλαστικά σωματίδια, σιλικόνες και parabens.

Περίπου στα €5,29*

Βήμα 4ο: Clean ID Shine Bright Carrot Face Oil

Εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει! Το Clean ID Shine Bright Carrot Face Oil περιέχει θρεπτικό έλαιο καρότο, έλαιο jojoba oil και αμυγδαλέλαιο. Η διάφανη σύνθεσή του αποτελείται από 85% φυσικά συστατικά και χαρίζει ενυδάτωση και μια φυσική λάμψη. Εξισορροπεί το ξηρό ή το λιπαρό δέρμα και είναι κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Για μια λαμπερή και αναζωογονημένη εμφάνιση το πρωί!

Περίπου στα €6,99*

Βήμα 5ο: Hydro Overnight Mask

Ανά 3-4 μέρες μπορείτε να ολοκληρώνετε τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας με τη μάσκα Hydro Overnight – ένα έξτρα boost ενυδάτωσης ενώ κοιμάστε! Η vegan μάσκα αναπληρώνει την επιδερμίδα με βιταμίνη C και 5% σκουαλένιο, το οποίο διατηρεί μακροπρόθεσμα την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Εφαρμόστε τη σαν τελευταίο βήμα στην περιποίησή σας, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και ξεβγάλτε με νερό το επόμενο πρωί. Το αποτέλεσμα: έντονη ενυδάτωση και λαμπερή επιδερμίδα για έως 48 ώρες.

Περίπου στα €6,99*

Related posts

Εθελοντική Δεντροφύτευση Διοργανώνει Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Με Τον Δήμο Χαλκηδόνας

xristiana

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καστοριάς συνεχίζεται με τρεις «δυνατές» εκδηλώσεις

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana