ΚεντρικήΟμορφιά

Καλοκαίρι και ατίθασα μαλλιά: 5 χτενίσματα + 1 «μαγικό» εργαλείο που θα σου λύσουν τα χέρια

27/7/2022

Ένα είναι το απόλυτο look των διακοπών και αυτό που όλες μας θέλουμε να τελειοποιήσουμε κάθε καλοκαίρι. Τα beach waves τα αγαπάς πολύ και είμαι σίγουρη πως πάντα προσπαθείς να τα φτιάξεις χωρίς πάντα να το πετυχαίνεις. Εδώ ερχόμαστε εμείς για να σου δείξουμε τον πιο εύκολο τρόπο για τέλεια beach waves αλλά και άλλα 4 χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου χρησιμοποιώντας μόνο 1 εργαλείο: το Airwrap της Dyson.

https://www.instagram.com/p/CV08XuPL0TN/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.faysbook.gr&rp=%2Fomorfia%2Fkalokeri-ke-atithasa-mallia-5-chtenismata-1-magiko-ergalio-pou-tha-sou-lisoun-ta-cheria%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2102.600000000559%2C%22ls%22%3A803.5%2C%22le%22%3A1992.1000000005588%7D

Πρωτοπόρος στην καινοτομία, η Dyson λανσάρει και στην Ελλάδα το απόλυτο must-have για τους λάτρεις του haistyling: το Dyson Airwrap. Το εντυπωσιακό multisyler σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα.

Tα πιο ωραία beach waves

Για να πετύχεις τα πιο ωραία beach waves θα πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

#1. Αφού λουστείς σκούπισε τα μαλλιά σου και στη συνέχεια πέρασέ τα με ένα προιόν styling της επιλογής σου.

#2. Πριν ξεκινήσεις το styling χτένισέ τα καλά και μετά φέρε τα μαλλιά σου σε ημίστεγνη κατάσταση με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος τoυ Dyson Airwrap.

#3. Τέλος, τοποθέτησε στο Dyson Airwrap τον κύλινδρο 30mm που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τους κυματισμούς που θέλεις.

To wet look που θα λατρέψεις

#1. Χτένισε τα βρεγμένα σου μαλλιά προς τα πίσω στη φορά που θα ήθελες να έχει το wet look που θα δημιουργήσεις.

#2. Ξεκίνα σε βρεγμένα μαλλιά με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος δίνοντας φορά προς τα πίσω.

#3. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη μαλακή βούρτσα ισιώματος του Dyson Airwrap για να κάνεις ένα απαλό χτένισμα με λείο αποτέλεσμα στα μαλλιά. Η φορά χτενίσματος παραμένει η ίδια.

#4. Τέλος, σφράγισε το αποτέλεσμα με ένα υγρό gel που θα κρατήσει το wet look στη θέση του.

Χαλαρές μπούκλες αλά Vicctoria’s Secret

Oι μπούκλες των μοντέλων της Victoria’s Secret είναι σίγουρα αγαπημένο χτένισμα όλων των γυναικών. Παράλληλα είναι ένα δύσκολο χτένισμα που δεν μπορεί εύκολα να επιτευχθεί αν δεν είσαι επαγγελματίας. Ωστόσο με το Dyson Airwrap και τα αξεσουάρ του, κάθε είδους μπούκλα γίνεται εύκολη υπόθεση.

#1. Αφού λουστείς πέρασε τα βρεγμένα μαλλιά σου με λίγο αφρό. Στη συνέχεια στέγνωσέ τα με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος.

#2. Χρησιμοποίησε τον κύλινδρο 40mm για να φτιάξεις χαλαρές μπούκλες και κυματισμούς. Ψέκασε μια χτένα με λίγη λακ και πέρασέ την απαλά από τις μπούκλες σου.

Tο απόλυτο ίσωμα χωρίς καθόλου φριζάρισμα

Πολλά νησιά και περιοχές της Ελλάδας έχουν μεγάλα ποσοστά υγρασίας τους καλοκαιρινούς μήνες. Για ένα τέλειο ίσιωμα χωρίς καθόλου φριζάρισμα ακολούθησε τα εξής tips:

#1. Στέγνωσε αρχικά τα μαλλιά σου με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος για να φέρεις τα μαλλιά σου σε μια σχεδόν στεγνή κατάσταση, έτοιμη για φορμάρισμα.

#2. Χρησιμοποιώντας τη σκληρή βούρτσα ισιώματος τα μαλλιά σου λειαίνονται ενώ τα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν θα είναι πλέον παρελθόν.

#3. Πρόσθεσε λίγο λαδάκι μαλλιών στις άκρες και είσαι έτοιμη!

Super κομψός sleek κότσος

Οι ρυθμοί στις διακοπές είναι κάποιες φορές γρήγοροι γιατί μπορεί να κάτσουμε όλη μέρα στην παραλία και μετά να θέλουμε να ετοιμαστούμε για μια βραδινή έξοδο μέσα σε 5 λεπτά. Με το Dyson Airwrap μπορείς να δημιουργήσεις έναν τέλειο sleek κότσο ή μια κομψή αλογοουρά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

#1. Απέφυγε το λούσιμο και χτένισε τα μαλλιά σου μετά το μπάνιο στη θάλασσα για να τα ξεμπλέξεις και να είναι έτοιμα για styling όταν γυρίσεις σπίτι.

#2. Πέρασε τα στεγνά πλέον μαλλιά με τη σκληρή βούρτσα ισιώματος και φτιάξε τον κότσο που θέλεις χρησιμοποιώντας ελάχιστη λακ για το τελείωμα.

Το Dyson Airwrap είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες, χαρίζοντας μπούκλες και κυματισμούς με όγκο.

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Το Dyson Airwrap έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ:

#1. Ο κύλινδρος 30mm δημιουργεί κυματισμούς και μπούκλες με όγκο.

#2. Ο κύνινδρος 40mm είναι ιδανικός για χαλαρές μπούκλες και κυματισμούς.

#3. Η σκληρή βούρτσα ισιώματος λειαίνει τα μαλλιά και αποτρέπει το φριζάρισμα.

#4. Η μαλακή βούρτσα ισιώματος δημιουργεί απαλό χτένισμα και λείο αποτέλεσμα στα μαλλιά.

#5. Η στρογγυλή βούρτσα που δίνει όγκο και σχήμα σε αδύναμα μαλλιά.

#5. Ο στεγνωτήρας προφορμαρίσματος που φέρνει τα μαλλιά σε ημίστεγνη κατάσταση ώστε να είναι έτοιμα για φορμάρισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Αταξία Του Φρίντριχ

xristiana

Πώς να απαλλαγείς από τα σκασμένα χείλη όσο μαίνεται η επέλαση του χειμώνα

xristiana

Αν πίνετε αυτά, τότε θα μειώσετε την φλεγμονή στον οργανισμό σας

xristiana