ΚεντρικήΟμορφιά

Κάν’το όπως η Lopez

12/7/2022

Θέλεις να είσαι περιποιημένη και όμορφη από το πρωί ως το βράδυ; Μήπως ψάχνεις το ιδανικό μακιγιάζ; Τότε σου έχουμε τη λύση! Η Jennifer Lopez σε μια πρόσφατη selfie στο Instagram δείχνει το ιδανικό make up look για εσένα. Ένα μακιγιάζ για όλες τις ώρες.

To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, όπως δείχνει η Lopez, είναι να αντικαταστήσεις τις σκούρες σκιές ματιών με τις αποχρώσεις της σοκολάτας δηλαδή έναν πιο απαλό τόνο.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε bronzer. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Lopez με αυτό το τρόπο σμιλεύει διακριτικά τα ζυγωματικά της κάτι που εύκολα μπορείς να κάνεις και εσύ.

Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ μπορείς να προσθέσεις μια πινελιά nude lip gloss για τέλεια λάμψη στα χείλη σου.

Εννοείται πως πρέπει να έχεις δημιουργήσει την κατάλληλη βάση για να δείχνει και το μακιγιάζ σου όμορφο και να έχει μεγάλη διάρκεια. Η επιδερμίδα της τραγουδίστριας είναι πάντα  ενυδατωμένη και βελούδινη σε κάθε φωτογραφία και αυτό οφείλεται στη skincare ρουτίνα που ακολουθεί. Έχοντας λοιπόν την τέλεια βάση, μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο μακιγιάζ, χωρίς να σχηματίζονται γραμμές από την ξηρότητα.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ιδανικό για το καλοκαίρι γιατί θα χαρίσει στο πρόσωπό σου το πολυπόθητο sunkissed look. Μπορείς να το υιοθετήσεις από το πρωί και με μια mini ανανέωση να το διατηρήσεις έως το βράδυ στις καλοκαιρινές σου εξόδους αντικαθιστώντας το lip gloss με ένα έντονο κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/CfZfzwOpFNb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1ea879d5-e6cc-4ba4-925f-1bcad467ab91

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ημερίδα Για Την «Ανάδοχη Πρώτη Αγκαλιά»

xristiana

Δήμος Αρταίων: Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών Για Τα Παιδιά Ευπαθών Οικογενειών

xristiana

Ομιλία Ι. Βαρδακαστάνη στη Βουλή: Στρατηγική για την Αναπηρία, καθημερινότητα και εμπόδια για τα άτομα με αναπηρία

xristiana