ΚεντρικήΟμορφιά

Έχεις τριχόπτωση; Βάλε κανέλα στα μαλλιά σου και θα δεις τεράστια διαφορά με το τελικό αποτέλεσμα

28/7/2022

Τα μαλλιά για γυναίκες και άντρες αποτελεί ευαίσθητο σημείο καθώς αναμφίβολα σχηματίζει με τον πιο όμορφο τρόπο το κάδρο ενός προσώπου. Σε περίπτωση λοιπόν που παρατηρείται πως αντιμετωπίζεται τριχόπτωση, βρήκαμε έναν τρόπο με τον οποίο πρόκειται να δείτε σημαντική αλλαγή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τρια υλικά τα οποία σίγουρα έχετε στην κουζίνα σας καθώς τα χρησιμοποιείται καθημερινά. Ο λόγος για την κανέλα η οποία έχει την ικανότητα να απολεπίζει φυσικά το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, λίγο μέλι αλλά και λεμόνι (δείτε εδώ πώς βοηθάει στο να καθαρίσετε τα βρώμικα παπούτσια σας).VIRAL ΕΙΔΗΣΗΑπέβαλε η Super Κική – Η μακροσκελής ανάρτησή της στο instagram

Το μυστικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με κανέλα

Υλικά

  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • λίγο ελαιόλαδο

Προετοιμασία

  • Ανακάτεψε το μέλι μαζί με την κανέλα σε ένα μπολ και πρόσθεσε σταδιακά ελαιόλαδο μέχρι η ποσότητα της μάσκας να είναι αρκετή για να καλύψει το τριχωτό της κεφαλής. Άπλωσε το μείγμα στο κεφάλι σου απαλά και άφησέ το να δράσει για 15 περίπου λεπτά.
  • Ξέπλυνε με το σαμπουάν σου, φροντίζοντας να απομακρυνθεί κάθε ίχνος από τη μάσκα με την κανέλα γιατί υπάρχει φόβος να δημιουργηθεί χημικό έγκαυμα αν μείνει για πολύ καιρό στο κεφάλι σου.

Προσοχή: Πριν κάνεις τη μάσκα κανέλα στα μαλλιά σου, δοκίμασέ τη σε ένα σημείο στο σώμα σου για να σιγουρευτείς ότι η κανέλα δεν θα αντιδράσει με την επιδερμίδα σου.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών Από Την ΕΟΔ Μαγνησίας

xristiana

ΟΑΕΔ: Παράταση Αιτήσεων Για Το Πρόγραμμα 3.400 Νέων Θέσεων Εργασίας

xristiana

Πώς επηρεάζει η έλλειψη ύπνου την επιδερμίδα σου;

xristiana