ΚεντρικήΚοινωνικά

Έρχεται Το Παζάρι Του Συλλόγου ”Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

6/6/2022

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών, με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα πραγματοποιήσει το παζάρι του 2022, την Πέμπτη 9 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, έξω από το δημαρχιακό μέγαρο στην Λότζια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

”Τα εμπορεύματα, που θα διαθέσουμε στο κοινό αποτελούνται από πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας, κυρίως χειροποίητα κοσμήματα και υφασμάτινες δημιουργίες, καθώς και βιβλία και εμπορεύματα προσφοράς των καταστημάτων της πόλης μας. Όλα αυτά θα διατίθενται σε συμβολική τιμή, για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Περιμένουμε την προσέλευση των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα απολαύσουν τη βόλτα τους στο παζάρι μας, θα ψωνίσουν καλής ποιότητας προϊόντα για τους ίδιους, τους φίλους τους και την οικογένεια τους σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ ταυτόχρονα με αυτή την πράξη τους θα βοηθήσουν τους αδύναμους οικονομικά, ασθενείς συμπολίτες μας”.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για το Μπλόκο του Βύρωνα

xristiana

Τα συμπληρώματα βιταμίνης D μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των ασθενών με COVID-19

xristiana

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών Στον Βόλο – Μέσω Της Πανελλήνιας Δράσης «Ο Τοίχος Της Καλοσύνης»

xristiana