ΚεντρικήΟμορφιά

Sunkissed μακιγιάζ: Πώς θα το πετύχεις

17/6/2022

Σίγουρα το καλοκαιρινό μακιγιάζ έχει πολλές διαφορές σε σχέση με το χειμερινό. Ένας βασικός παράγοντας, η ζέστη που επικρατεί και μας επιβάλλει ένα ελαφρύ μακιγιάζ, που δε θα μας βαραίνει και δε θα αλλοιώνεται μέσα στην ημέρα.

Για το ηλιοκαμένο look το καλοκαίρι δε θα χρειαστείς ούτε πολλά καλλυντικά ούτε κάποια ιδιαίτερη τεχνική.

Τα απαραίτητα βήματα

Διακριτική βάση 
Διατηρούμε τη φυσική εικόνα του δέρματος στο πρόσωπο. Έτσι, βάζουμε μια λεπτή στρώση από foundation και concealer όπου χρειάζεται. Δεν παραφορτώνουμε το δέρμα με πολλά προϊόντα. Στόχος είναι να καλύψουμε τις δυσχρωμίες του προσώπου και να δημιουργήσουμε ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μας.

Ρουζ σε μάγουλα και μύτη
Το πιο σημαντικό βήμα για ένα σωστό ηλιοκαμένο μακιγιάζ είναι το ρουζ. Και εδώ θέλουμε να μιμηθούμε αυτό το γλυκό και ελαφρύ κάψιμο του ήλιου που δεν είναι μόνο στα μάγουλα αλλά και στη μύτη. Στο ρουζ πρέπει να προσέξεις δύο πράγματα: να διαλέξεις την σωστή απόχρωση για εσένα και να βάλεις τη σωστή ποσότητα προϊόντος στο δέρμα σου.

Κάνε ψεύτικες φακίδες!
Ένας έξυπνος τρόπος να μιμηθείς το ηλιοκαμένο look είναι να κάνεις ψεύτικες φακίδες. Οι φακίδες είναι mega τάση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού και πλέον πολλές γυναίκες που δεν έχουν, δημιουργούν ψεύτικες στο πρόσωπό τους.

Μάσκαρα και nude χείλη
Στη συνέχεια, πρόσθεσε μάσκαρα και nude κραγιόν στα χείλη ή ένα lip gloss -και όχι ματ κραγιόν- για να δείχνει πιο φυσικό το μακιγιάζ σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ThessISMUN: 20ο επετειακό διεθνές συνέδριο προσομοίωσης των οργάνων των Ηνωμένων Εθνών

xristiana

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων» Από Το ΕΚΠΑ

xristiana

Σνακ: Οι κακές επιλογές που παχαίνουν και απειλούν την υγεία – Η χειρότερη ώρα για τσιμπολόγημα

xristiana