2/6/2022 ‘
Υλικά
2 πακέτα πτι μπερ
400 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο
500 ml γάλα
500 ml χυμό μπανάνα
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
300 γρ. φυτική σαντιγύ
σοκολάτα
Εκτέλεση
Βουτάμε τα πτι μπερ σε γάλα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί 25/35εκ. .
Απλώνουμε και στρώνουμε 200 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα πάνω στα πτι μπερ.
Σε ένα μπολ αδειάζουμε τα φακελάκια με την κρέμα ζαχαροπλαστικής, το γάλα, το χυμό μπανάνα και χτυπάμε με το μίξερ για 2′ λεπτά.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα στο γλυκό μας, προσθέτουμε μια στρώση πτι μπερ, τα άλλα 200 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα, απλώνουμε την άλλη μισή κρέμα και τελειώνουμε με μια στρώση φυτική σαντιγύ.
Γαρνίρουμε με τριμμένη σοκολάτα και σερβίρουμε.
Tip: Αν θέλουμε να κόβεται πιο εύκολα, το αφήνουμε 4 ώρες στο ψυγείο να μαλακώσουν τα μπισκότα.
Δείτε το βίντεο: