ΚεντρικήΟμορφιά

3 tips για να μείνει σταθερή η σκιά στο καλοκαιρινό σας μακιγιάζ

22/6/2022

Τα έντονα χρώματα στα μάτια έχουν επιστρέψει και χαρίζουν στα καλοκαιρινά μας μακιγιάζ λάμψη και στιλ

Αν κάτι όμως είναι ενοχλητικό στο μακιγιάζ είναι η στιγμή που διαπιστώνετε ότι όλος ο κόπος σας πήγε χαμένος για να δημιουργήσετε το τέλειο summer eye look.

 H σκιά έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και ακόμα χειρότερα ενδέχεται να «λερώνει» το υπόλοιπο πρόσωπό. Υπάρχει λύση και εμείς είμαστε εδώ να σας τη δώσουμε απλόχερα.

Έτσι συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που την επόμενη φορά θα σώσουν το μακιγιάζ των ματιών σας.

  • Η λιπαρότητα στο κινητό βλέφαρο των ματιών εμφανίζεται πριν καν πάρετε τα πινέλα. Κάντε έναν καλό καθαρισμό το πρωί, ακόμα και αν το προηγούμενο βράδυ έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ σας και έχετε ακολουθήσει πιστά τη ρουτίνα περιποίησης.
  • Tο setting spray είναι ένα προϊόν που ολοκληρώνει το μακιγιάζ του προσώπου αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει σταθερότητα και δεν αφήνει τα προϊόντα να «τρέξουν». Η υφή του δεν είναι κολλώδης και αρκούν 2 ψεκασμοί για να παραμείνει αναλλοίωτο το χρώμα.
  • Το primer είναι μια από τις πιο χρήσιμες «ανακαλύψεις» του beauty κόσμου καθώς πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο με μια μόνο κίνηση χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια και βοηθάει το foundation να εφαρμόζει στο δέρμα ακόμη καλύτερα.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

“Σκοτεινός Έρωτας”, Τα Έσοδα Της Παράστασης Θα Διατεθούν Στο “ΑγκαλιάΖΩ”

xristiana

Το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας συμμετέχει στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

xristiana

Δωρεάν Rapid Test

xristiana