ΖώδιαΚεντρική

28/06: Προετοιμαστείτε κατάλληλα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων το μεσημέρι προετοιμάζοντας το έδαφος για την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Καλό θα είναι σήμερα να μην επενδύσετε σε σημαντικές δράσεις μιας και κλείνει ο Σεληνιακός μήνας και δεν υπάρχει η απαιτούμενη ενέργεια, ωστόσο δίνονται ιδέες για αυτό που θα ακολουθήσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα δείξε ξανά από μια διαφορετική οπτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σε θέματα επικοινωνίας μπορείτε να εστιάσετε σήμερα μεταφέροντας τα μηνύματα και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ασχολείστε σήμερα και ανάγκες οι οποίες έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας δίνει μια μικρή γεύση για τα στοιχήματα που πρέπει να βάλετε αύριο στη Νέα Σελήνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, βαθύτερα συναισθήματα και διάφορες σκέψεις προκύπτουν σήμερα και εσείς θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο πότε θα ολοκληρωθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει μετά την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες οι οποίες ενδέχεται να χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η αυριανή Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα απέναντί σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σήμερα μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές δικές σας ανάγκες παίρνετε μία πρώτη γεύση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να δώσετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσάς με την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζοντας από σήμερα σιγά σιγά να έρχεστε σε επαφή περισσότερο μέσω σκέψεων που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Σε Δενδροφύτευση Του Άλσους Βώκου Προχωρά Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

xristiana

Χριστουγεννιάτικες εθελοντικές αιμοδοσίες στο αίθριο της Λότζια

xristiana

Τα καλύτερα μαγειρικά λίπη για υγιή επίπεδα χοληστερόλης

xristiana