ΖώδιαΚεντρική

23/6: Αφροδίτη στους Διδύμους – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Μέχρι μέσα Ιουλίου η Θεά του Έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών θα περνά από το ζώδιο των Διδύμων. Η τάση κοινωνικοποίησης θα είναι έντονη και θα μας δοθεί η ευκαιρία χρησιμοποιώντας την ιδιότητα της ευελιξίας να αναζητήσουμε νέους τρόπους συνδέσεων και δεσμεύσεων καθώς και να έρθουμε σε επαφή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Η διαφορετικότητα και η ανταλλαγή ιδεών θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της πλανητικής διέλευσης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ευεργετήσει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα μέχρι μέσα Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι λέξεις και η πληροφορία που λαμβάνετε αποκτούν ιδιαίτερη σημασία με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας μέχρι μέσα Ιουλίου προσθέτοντας χάρη και ομορφιά στις κινήσεις σας προς έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει κυρίως στις σκέψεις που κάνετε και σε ζητήματα που έχετε μπει σε δίλλημα το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, νέα εγχειρήματα έρχονται μέχρι μέσα Ιουλίου και νέες μορφές κοινωνικοποίησης με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε εργασιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας θα δώσει την ενέργειά της η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε ιδιαίτερη ευνοϊκή θέση βρίσκεται η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου βοηθώντας σας να βάλετε στην άκρη ότι δεν είναι πια λειτουργικό στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιουλίου σας βάζει διλλήματα σχετικά με στόχους, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη μέχρι μέσα Ιουλίου θα ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας, στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας μιας αίσθηση έντονης ανάγκης να συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους σε πιο πνευματικά επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργικές διεξόδους και μία αισιόδοξη νότα θα δώσει η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου ανανεώνοντας την καθημερινή σας ρουτίνα και οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο εργασίας σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι μέσα Ιουλίου δίνοντας την απαραίτητη θέληση και την πίστη να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί μέχρι μέσα Ιουλίου ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τη προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου: Αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς & μεγάλους

xristiana

Μπάιντεν: Ιστορική κίνηση με 20 δισ. δολ. για την πρώτη «πράσινη τράπεζα» των ΗΠΑ

xristiana

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τη Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων – Μυελού Των Οστών

xristiana