ΖώδιαΚεντρική

1 fact που μάλλον δεν ήξερες για το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο έχει και από μια ταμπέλα αλλά και μια άγνωστη πλευρά

Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα γύρω από το ζώδιό σου αλλά οι αστρολόγοι έρχονται να αποκαλύψουν μια λιγότερο γνωστή και ανεξερεύνητη πλευρά του εαυτού σου. Είσαι έτοιμος να την ανακαλύψεις;

Κριός

Διακρίνεσαι για τον δυναμισμό και το μαχητικό σου πνεύμα αλλά αυτό που ξέρουν λίγοι για σένα, είναι ότι κρύβεις μια παιδική αθωότητα που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που δείχνεις στους γύρω σου.

Ταύρος

Δεν υποχωρείς εύκολα και έχεις πολύ πείσμα. Αυτό το ξέρουν όλοι αλλά εκείνο που είναι λιγότερο γνωστό για σένα, είναι ότι είσαι καλλιτεχνική φύση και σου αρέσει να δημιουργείς. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αγαπάς το φαγητό, το κρασί, τα έπιπλα, τα ρούχα και το σεξ. Οτιδήποτε απολαμβάνεις δηλαδή μέσω των αισθήσεων σου.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θέλουν να επικοινωνούν συνεχώς με τους άλλους και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Αυτό που δεν ξέρουν όμως για σένα, αγαπητέ Δίδυμε είναι πως είσαι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια.

Καρκίνος

Διακρίνεσαι για την ευαισθησία και την υψηλή σου ενσυναίσθηση αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν για σένα, είναι ότι είσαι ένα αρκετά κυκλοθυμικό ζώδιο αφού αλλάζεις διαθέσεις στο λεπτό.

Λέων

Λατρεύεις να έχεις όλη την προσοχή πάνω σου. Αυτό είναι ήδη γνωστό για σένα αλλά αυτό που δεν δείχνεις εύκολα, είναι ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα από την πίστη στον εαυτό σου.

Παρθένος

Η λογική και η οργάνωση είναι συνώνυμά σου. Αυτό που είναι άγνωστο για σένα όμως είναι ότι παράλληλα διαθέτεις την ικανότητα να αλλάξεις τον κόσμο με τις γνώσεις σου.

Ζυγός

Είσαι ρομαντική κι ευαίσθητη φύση αλλά κι ένα από τα πιο διανοούμενα ζώδια. Το επάγγελμά που σου ταιριάζει απόλυτα, είναι αυτό του δικηγόρου.

Σκορπιός

Δεν αποχωρίζεσαι εύκολα το παρελθόν και διακρίνεσαι για το πάθος με το οποίο προσεγγίζεις κάθε σου σχέση. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις για σένα είναι ότι παρόλο που δεν εγκαταλείπεις εύκολα παρελθοντικές καταστάσεις, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα βρίσκεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις με γενναιότητα.

Τοξότης

Σου αρέσει να φιλοσοφείς τη ζωή και κυρίως να ζεις με πλήρη ελευθερία. Αυτό που λατρεύεις όμως περισσότερο να κάνεις και ίσως δεν το ξέρεις, είναι ότι θες συνέχεια να ανακαλύπτεις τον κόσμο γύρω σου. Δεν σταματάς ποτέ να ρουφάς γνώσεις.

Αιγόκερως

Είσαι workaholic και δεν βάζεις τίποτα πιο πάνω από τη λογική και την εργασία. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό όμως για σένα είναι ότι προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη.

Υδροχόος

Είσαι ένα από τα πιο καλλιεργημένα ζώδια αλλά μπορεί εύκολα να τυφλωθείς από λανθασμένες ιδέες χωρίς να μπορείς να διακρίνεις εύκολα την πραγματικότητα.

Ιχθείς

Είσαι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και δένεσαι εύκολα με τους άλλους. Αυτό που λίγοι ξέρουν για σένα, είναι ότι εκτιμάς τα πάντα σε ένα βαθύτερο επίπεδο ακριβώς επειδή ξέρεις ότι τα πάντα είναι ρευστά και ευμετάβλητα στη ζωή.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει

xristiana

2η Συνέλευση Νέων Για Την Κλιματική Αλλαγή: «Διαμορφώνοντας Μία Πράσινη Συμφωνία Για Την Αθήνα»

xristiana

Κακοκαιρία: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα χιονίσει

xristiana