ΚεντρικήΟμορφιά

Τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε απαλή και άψογη επιδερμίδα!

1/6/2022

Η τέλεια επιδερμίδα είναι όνειρο ζωής για όλες σας αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών σε αυτό τον κόσμο: Εκείνες που έχουν ευλογημένο DNA και οι υπόλοιπες που δεν είναι τόσο τυχερές.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι αν και οι δύο κατηγορίες φροντίζουν την επιδερμίδα τους με τον ίδιο τρόπο τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά.

Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει είτε ανήκετε στην μία κατηγορία είτε στην άλλη να συνεχίζετε να φροντίζετε σχολαστικά την επιδερμίδα σας ακολουθώντας τα 5 βασικά βήματα που προτείνουν οι celebrity facialists. 

Βήμα 1ο: Χρησιμοποιείστε απαλό φον ντε τεν. Το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να δείχνει σαν δεύτερο δέρμα και όχι σαν στρώμα πάνω σε αυτό. Οι βαριές φόρμουλες μπλοκάρουν τους πόρους δημιουργώντας ένα εύφορο έδαφος για τα βακτήρια που ευθύνονται για τις ατέλειες του δέρματος.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε βάσεις που έχουν καλλυντικές ιδιότητες παράλληλα. Αυτό σημαίνει ότι το primer, το φον ντε τεν, η πούδρα ή το κόμπακτ που χρησιμοποιείτε πρέπει να περιέχει πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και αντιγηραντικά συστατικά.

Βήμα 3ο: Κοιμηθείτε καλά. Ο ύπνος είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας τα κύτταρα ανανεώνονται και ανορθώνονται. Επίσης πρέπει να εφαρμόζετε μια κρέμα νύχτας με σύνθεση που ενισχύει τη δράση των κυττάρων. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μεταξωτή μαξιλαροθήκη και μάσκα ματιών που δεν επηρεάζει την επιδερμίδα, αντίθετα τη φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βήμα 4ο: Πίνετε πολύ νερό. Γιατί η σωστή ενυδάτωση ξεκινά από μέσα. Όσο δυνατές κι αν είναι οι ενυδατικές κρέμες που χρησιμοποιείτε αν ο οργανισμός δεν δέχεται την υγρασία που έχει ανάγκη δεν λειτουργεί σωστά. Τα αφυδατωμένα κύτταρα είναι αδύναμα και δεν μπορούν να δεχτούν τις φόρμουλες ενυδάτωσης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πίνεται 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα αν θέλετε λαμπερό δέρμα με υγιή όψη.

Βήμα 5ο: Καταπολεμήστε την κουρασμένη όψη στα μάτια με ένα κονσίλερ σε μορφή κρέμας. Η περιοχή είναι ευαίσθητη και εύθραυστη και η υπερβολική ποσότητα κονσίλερ την κάνει να δείχνει ακόμη πιο κουρασμένη. Αν το προϊόν που χρησιμοποιείτε είναι ρευστό δεν μπορείτε εύκολα να ελέγχξετε την ποσότητα. Ενώ με το κρεμώδες είναι ευκολότερο να εφαρμόσετε όσο ακριβώς χρειάζεται. Επιλέξτε ένα με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δ. Ωραιοκάστρου: Νέα Συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας Για Την Ουκρανία

xristiana

Μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων πρώτης ανάγκης καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί

xristiana

Άνοιξαν Οι Αιτήσεις Για Συμμετοχή Στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία Του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana