ΚεντρικήΚοινωνικά

Στον Βόλο η 7η «Ημέρα Καριέρας»

24/6/2022

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 7η «Ημέρα Κα-ριέρας» στον Βόλο, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στο ξενοδοχείο Domotel Xe-nia Volos (Πλαστήρα 1), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνα-τότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώ-πους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Μέχρι σήμερα, στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 30 επιχειρήσεις με πάνω από 600 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επι-πέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρή-σεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητού-ντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-volos

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥ-ΠΑ που υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Η καθιστική εργασία αυξάνει τον κίνδυνο θνησιμότητας 16% και καρδιαγγειακής ασθένειας 34%

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ν. Αλικαρνασσό

xristiana

«ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΓΙΟΥΛ – Όνειρο μιας Βραδιάς» – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον αλησμόνητο Έλληνα συνθέτη

xristiana