ΚεντρικήΚοινωνικά

Π. Φάληρο: Διενέργεια δωρεάν rapid tests στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης

29/6/2022

Ο  Δήμος  Παλαιού  Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει προγραμματίσει και θα διενεργεί δωρεάν rapid test COVID-19 κάθε Δευτέρα & Παρασκευή, όλο τον Ιούλιο, από τις 09:30΄ π.μ.
έως τις 3.00΄ μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (επί της οδού Ηχούς 26).

Συγκεκριμένα Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν:
– Παρασκευή 1/7
– Δευτέρα 4/7
– Παρασκευή 8/7
– Δευτέρα 11/7
– Παρασκευή 15/7
– Δευτέρα 18/7
– Παρασκευή 22/7
– Δευτέρα 25/7
– Παρασκευή 29/7

Oι πολίτες που θα προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr.

Τονίζεται ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Η πρόσβαση στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού  Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Το Φαινόμενο Του Σχολικού Εκφοβισμού

xristiana

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Τα φάρμακα που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών και θρομβοεμβολής

xristiana

Επαγγελματικές συμβουλές για σωστό λούσιμο

xristiana