ΚεντρικήΚοινωνικά

Πρώτο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στο Ρέθυμνο

3/6/2022

Με μια φιλόδοξη πρωτοβουλία, η οποία «ακουμπά» στην ανάγκη παιδιών και γονιών να συμμετάσχουν σε κάτι όμορφο, ευχάριστο και δημιουργικό, οι Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο και τα ιδιωτικά σχολεία «Παραμυθένιος Κόσμος» και «Παραμυθένιο Νηπιαγωγείο», κάνουν πράξη το 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στο Ρέθυμνο.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφού η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 09:30 έως τις 15:00 στον Δημοτικό Κήπο, με ελεύθερη είσοδο. Σκοπός του Φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο, διαδραστικό πρόγραμμα, είναι να εμφυσήσει στα παιδιά αισθήματα χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργικότητας.

Στόχος των διοργανωτριών του φεστιβάλ, της Ασπασίας Μπουλαμάτση (Υπεύθυνης των Εκδόσεων και Βιβλιοπωλείου «Βιβλιοσκόπιο»), της Έλενας Κούτικα (ιδιοκτήτριας του «Παραμυθένιου Νηπιαγωγείου») και της Νόνης Λαγουδάκη (ιδιοκτήτριας του «Παραμυθένιου Κόσμου» και συνιδιοκτήτριας του «Παραμυθένιου Νηπιαγωγείου»), είναι να καθιερωθεί ως θεσμός στο Ρέθυμνο, μέσα από τη στήριξη του δήμου Ρεθύμνου και την κοινή σύμπραξη του πανεπιστημίου, της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, καθώς και όλων των βιβλιοπωλών και των σχολείων.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

“Χιλιόμετρα Αγάπης” Από Το Σύλλογο “Ορίζοντας”

xristiana

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας

xristiana

Βάζεις στοίχημα

xristiana