ΚεντρικήΟμορφιά

Ποιο μακιγιάζ ταιριάζει με το boho στυλ σου;

21/6/2022

Το bohemian είναι το πιο cool καλοκαιρινό look. Και ποια από εμάς δεν έχει στην ντουλάπα της κάποια εκπληκτικά maxi φορέματα, lingerie tops, flat, μονόχρωμα σανδάλια και διάφορα αξεσουάρ που απογειώνουν τις εμφανίσεις μας τα καλοκαιρινά πρωινά, αλλά και τα βράδια. Σε ανάλογο ύφος κινείται και το μακιγιάζ μας.

Τι χρειαζόμαστε;
Bronzer, μάσκαρα, κραγιόν σε έντονη απόχρωση όπως κοραλλί, πορτοκαλί, φούξια ή ακόμα και κόκκινη και bronze σκιές που περιέχουν shimmer.

Το boho look απαιτεί ηλιοκαμένη όψη και μπορούμε να την αποκτήσουμε μόνο με το bronzer. Το εφαρμόζουμε στα κόκαλα ζυγωματικών, το μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, το λαιμό κάτω από το πηγούνι-αλλά και στο σημείο της μύτης και γενικά με το πινέλο κάνουμε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπο.

Μάτια
Συνεχίζουμε με το μακιγιάζ ματιών όπου εκεί περνάμε στο κινητό βλέφαρο μία σκιά σε γήινη απόχρωση, η οποία μπορεί να περιέχει διακριτική λάμψη. Ολοκληρώνουμε το look με μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες.

Χείλη
Το look αυτό θέλει χρώμα στα χείλη. Κραγιόν σε ροδαλές αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα που έχουμε αποκτήσει είναι ιδανικές επιλογές. Πρότασή μας το πορτοκαλί για τις καστανές και το φούξια για τις ξανθιές.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Healthy πίτσα για απόλαυση χωρίς ενοχές

xristiana

Απολεπιστικό ή ενυδατικό τόνερ; Τι να διαλέξω και που διαφέρουν

xristiana

Πρόσκληση Στην Ημερίδα: «Ενδοοικογενειακή Βία – Εγκληματικότητα»

xristiana