ΚεντρικήΚοινωνικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Σε Πάγκο 2022

4/6/2022

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των… δυνατών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 03:00 το μεσημέρι  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας Σερρών.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο θα λάβουν μέρος συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες από εννέα σωματεία, ενώ θα υπάρχουν συμμετοχές τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ολλανδία.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος και οι τέσσερις εκπρόσωποι της ελληνικής άρσης βαρών σε πάγκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συμπεριλαμβανόμενου και του δις «χάλκινου» Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Μπακοχρήστου.

Related posts

Μαρία Ρίτα Γκάλι: Η Ρεβυθούσα μπορεί να εξάγει LNG σε Ρουμανία, Μολδαβία, ακόμα και Ουκρανία

xristiana

Τι είναι το σύνδρομο Asperger; Πώς γίνεται η διάγνωση; Υπάρχει θεραπεία;

xristiana

Το 1ο “Pink Together” στη Θεσσαλονίκη – Ενημερωτική εκστρατεία για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

xristiana