ΚεντρικήΟμορφιά

Οι κακές συνήθειες που πρέπει να κόψετε αν θέλετε τέλειο μανικιούρ!

19/6/2022

Το τέλειο μανικιούρ είναι το ζητούμενο σας. Τα ραντεβού σας στη nail artist είναι συχνά αφού θέλετε να έχετε νύχια περιποιημένα και με υπέροχο χρώμα. Παρ’ όλα αυτά έχετε κακές συνήθειες που καταστρέφουν τα νύχια και θα πρέπει να τις κόψετε asap. 

Το πιθανότερο είναι να μην τις έχετε συνειδητοποιήσει και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζετε ακάθεκτες. Σκεφτείτε αρχικά η μανικιουρίστ σας δημιουργεί το ωραιότερο look κι εσείς να τα “γκρεμίζετε” όλα.

Εμείς λοιπόν επειδή σας βλέπουμε και έχουμε εντοπίσει τις συγκεκριμένες συνήθειες θα σας τις υποδείξουμε για να τις αποφύγετε. 

Κακή συνήθεια 1η: Η συγκεκριμένη έχει να κάνει με εσάς που κάνετε μόνες μανικιούρ στο σπίτι. Σας το τονίζουμε διαρκώς ότι δεν πρέπει να απλώνετε απευθείας στα νύχια το βερνίκι νυχιών.

Η χρήση του base coat είναι απαραίτητη αφού προστατεύει τα νύχια. Παράλληλα, χάρη στα συστατικά που περιέχουν όλες οι νέες φόρμουλες πλέον, αναδομούν και θρέφουν.

Κακή συνήθεια 2η: Η κρέμα χεριών είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Λανθασμένα την έχετε συνδέσει με το χειμώνα επειδή είναι η εποχή που σκάει το δέρμα ακόμη και γύρω από τα νύχια.

Καλό είναι να τη χρησιμοποιείτε κάθε φορά που περιποιείστε τα νύχια σας συνδυαστικά με ένα ενυδατικό λάδι που ηρεμεί και προλαμβάνει τις παρανυχίδες και τα αντιαισθητικά πετσάκια.

Καλό είναι επίσης να μην πειράζετε ή ερεθίζετε το δέρμα γύρω από τα νύχια σας το οποίο στην ουσία είναι προστατευτικό. Αφήστε το για τη nail artist που ξέρει καλύτερα. Το πιθανότερο είναι αν προσπαθήσετε να τα απομακρύνετε, να τραυματίσετε την περιοχή.

Κακή συνήθεια 3η: Αφαιρείτε το ημιμόνιμο βερνίκι μόνες σας και είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Δεν είστε επαγγελματίες και αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε το σωστό τρόπο αφαίρεσης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Το μόνο που καταφέρνετε είναι φθείρετε τα νύχια και να τα καταστρέφετε αργά αλλά σταθερά. Υπάρχει βέβαια και κάτι ακόμη χειρότερο:

Να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε το τζελ ή ακρυλικό που σας έχει τοποθετήσει η μανικιουρίστ. Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο και δεν επιτρέπεται να το κάνετε ποτέ.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Τοξότη, προσοχή στις… εξαπατήσεις»

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 22/10

xristiana

Τόπο στους νέους δημιουργούς δίνει η Cine Δράση

xristiana