ΚεντρικήΚοινωνικά

Καλαμαριά: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία

17/6/2022

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο Φύλων, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», διοργανώνει την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δευτέρα 20/06/2022, από 9:00 έως 13:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Οδού Χηλής», με παράλληλη δράση τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Ταυτόχρονα θα παραβρίσκεται και ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων και Ιστών.

Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε: 2313314498-2313314499.

Η αφίσα προέκυψε από το διαγωνισμό αφίσας που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τα Γυμνάσια της Καλαμαριάς.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν «φυσικό δολοφόνο» του καρκίνου που είναι ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός από τις τυπικές θεραπείες

xristiana

Ο makeup artist της Beyoncé έχει να σας δώσει μια σημαντική συμβουλή για το foundation

xristiana

Ημερίδα για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στο Μαραθώνα

xristiana