ΚεντρικήΚοινωνικά

Δ. Μοσχάτου: Ξεκινά το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

14/6/2022

Το 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, ένα Φεστιβάλ που αγάπησαν οι πολίτες μας και στήριξαν  όλα αυτά τα χρόνια της δημιουργικής του πορείας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις φετινές θεατρικές του παραγωγές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), στον Ταύρο.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και το Πνευματικό του Κέντρο, καλεί τους πολίτες του να  επισκεφτούν το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου 2022, στις 20.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, για να απολαύσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων και φυσικά το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου μας. Λόγω των μέτρων που λαμβάνουμε κατά του COVID-19, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2103418579. Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου θα επαναληφθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το φετινό φεστιβάλ, αποτυπώνοντας το κλίμα και τις επιρροές της σύγχρονης εποχής και στο πλαίσιο στήριξης και προώθησης του σύγχρονου ελληνικού θεατρικού έργου, κινείται με θεματικό άξονα τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία. Έτσι, συστήνει στο κοινό σύγχρονα θεατρικά έργα με νέες φωνές που προτείνουν και δημιουργούν το δικό τους πολιτιστικό τοπίο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Σε μία εποχή που μας έχει στερήσει πολλές ανάσες ψυχαγωγίας και πολιτισμού, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διεξαγωγή και τη συμμετοχή μας στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου. Ιδιαίτερα για τη συμμετοχή του θεατρικού εργαστηρίου του Πνευματικού μας Κέντρου που έχει κατορθώσει, με την υπέροχη δουλειά που κάνει κάθε χρόνο, να έχει το δικό του «φανατικό» κοινό, παρουσιάζοντας θεατρικές παραγωγές ικανές να συγκριθούν με επαγγελματικές αντίστοιχες παραγωγές του θεατρικού χώρου. Σας καλούμε να απολαύσετε τις θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ μας, πρώτα στον Ταύρο και στη συνέχεια στο Μοσχάτο και να διασκεδάσετε!»

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Fuego Salsa Festival 2022

xristiana

Μελιτζάνες: Διατροφικά στοιχεία και μοναδικά οφέλη για την υγεία – Προσοχή σε 4 κινδύνους

xristiana

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival 2023 ξεκινά μαζί με το μαγικό Cine Kids Festival

xristiana