ΚεντρικήΟμορφιά

Διάφανο eyeliner: Το τέλειο καλοκαιρινό look για τις λάτρεις του μίνιμαλ μακιγιάζ

29/6/2022

Το TikTok έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί πραγματική πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις της ομορφιάς, με εντελώς μοναδικές τάσεις και χρήσιμα hacks να εμφανίζονται και να απογειώνονται συνεχώς στην πάντα viral πλατφόρμα. Τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του μίνιμαλ μακιγιάζ, το «διαφανές eyeliner» κερδίζει αργά αλλά σταθερά σοβαρό έδαφος, με 1,3 εκατομμύρια προβολές (και συνεχίζει να μετράει) στο ομώνυμο hashtag της τάσης.

Η δημιουργός που προκάλεσε αρχικά το ενδιαφέρον για την τάση είναι η May Akhtar -μια makeup artist και TikToker που είναι γνωστή για τους πειραματισμούς της με πολύχρωμα και δημιουργικά eye looks.

Διάφανο eyeliner: Το τέλειο καλοκαιρινό look για τις λάτρεις του μίνιμαλ μακιγιάζ

@maytahmi

A rant but this is constantly happening to non white creators and I’m tired 🙁 #viraltrends #makeup #rant #beauty

♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] – Kate Bush

Αν και σε αντίθεση με τις πιο τυπικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις της, η Akhtar μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο ενισχύει τη φυσική απόχρωση του βλεφάρου της, δημιουργώντας έναν «αρνητικό» χώρο με μια ανοιχτή απόχρωση κονσίλερ και αναμειγνύοντας προς τα έξω, ώστε να διατηρήσει το φτερό-φάντασμα έντονο και ορατό.

Το τελικό βλέμμα είναι απαλό και διακριτικό, ενώ το κόλπο με το διάφανο eyeliner δημιουργεί ένα υπέροχο περίγραμμα που επιμηκύνει το μάτι για ένα βλέμμα που είναι φυσικά αισθησιακό και αβίαστα σαγηνευτικό, χωρίς να χρειάζεται την οποιαδήποτε παλέτα σκιών.

Διατηρήστε το διάφανο eyeliner αδιαπέραστο από μουτζούρες με μια απαλή σκόνη setting powder που τοποθετείται ακριβώς πάνω από το βλέμμα. Φροντίστε να εφαρμόσετε το προϊόν ταμπονάρωντας απαλά και όχι να σύρετε το πινέλο σας, ώστε να μην μετακινήσετε το κονσίλερ που έχετε ήδη τοποθετήσει και εφαρμόσει στην εντέλεια.

Η Akhta μοιράστηκε το viral πλέον tutorial της με τη λεζάντα: «Όταν τα σκούρα βλέφαρά σου γίνονται χρήσιμα».

Η TyAna, μια άλλη δημιουργός του BeautyTok και MUA με έδρα το Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Bustle, μπήκε στη συζήτηση, μοιραζόμενη με τους ακολούθους της την ειλικρινή άποψή της για την τάση του διάφανου eyeliner: «Έχω εμμονή -και δεν ήταν καν δύσκολο [να το δημιουργήσω] καθόλου». Επιπλέον, αποκάλυψε μέσω του σχόλιού της ότι είναι το «νέο καλοκαιρινό της look».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 15o Greece Race for the Cure

xristiana

«Η Ζωή και το Έργο της Καλλιρρόης Παρρέν» στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

xristiana

Νόστιμο και απολαυστικό μπριάμ

xristiana