ΚεντρικήΟμορφιά

Για να μην ξανά αγοράσεις του εμπορίου: Θαυματουργή μάσκα με κανέλα και μέλι – Έτοιμη σε 2 λεπτά και σούπερ οικονομική

7/6/2022

Αν είσαι από αυτές που χαλάνε τσάμπα τα λεφτά τους σε προϊόντα ομορφιάς του εμπορίου, ήρθε ο καιρός να σταματήσετε ότι κάνετε και να στραφείτε στην κουζίνα σας, μιας και εκεί κρύβονται όλα τα μυστικά. Για αυτό κι εμείς σας έχουμε την πιο τέλεια μάσκα προσώπου μόνο με κανέλα, μέλι και ελαιόλαδο, ενώ μπορείτε να δείτε κι αυτή εδώ που είναι μάσκα απολέπισης σώματος και κάνει θαύματα.

Τα τρία αυτά υλικά επιτυγχάνουν να ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, να καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, να επαναφέρουν τη χαμένη όψη νεότητας στο δέρμα αλλά και να το διατηρούν φρέσκο και νεανικό.

Πώς θα φτιάξετε την σπιτική μάσκα με κανέλα και μέλι

Υλικά

  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη,
  • 1 κουταλάκι του γλυκό μέλι (όσο πιο φυσικό, τόσο το καλύτερο) και
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο.

Παρασκευή και Εφαρμογή:

  • Τοποθετείς σε ένα μπολάκι όλα τα υλικά μαζί. Τα ανακατεύεις πολύ καλά. Απλώνεις το μείγμα που θα προκύψει σε όλο το πρόσωπό σου. Μπορείς να βάλεις στα χείλη σου, μιας που θα τα ενυδατώσει και θα τους χαρίσει λάμψη.
  • Προϋπόθεση, όμως, είναι να έχεις θερμάνει ελαφρώς το μέλι και σίγουρα να το έχεις χτυπήσει καλά με τα άλλα υλικά.
  • Έτσι αποφεύγεις τόσο για τα χείλη όσο και γενικά το να σου κολλήσει και να αφαιρεθεί δύσκολα.
  • Περιμένεις 20 λεπτά κι έπειτα ξεπλένεις με πολύ νερό από τη βρύση τη μάσκα. Σκουπίζεσαι απαλά – απαλά και βάζεις δυο σταγόνες ενυδατική κρέμα παντού.

Συχνότητα:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη μάσκα προσώπου με κανέλα ακόμη και 2 φορές την εβδομάδα. Δεν περιέχει χημικά ούτε επιβαρυντικά για την επιδερμίδα συστατικά. Ανάλογα με την όρεξη και το χρόνο σου, βέβαια, μπορείς και σπανιότερα. Εμείς σου αναφέρουμε τη συχνότερη επανάληψη που μπορείς να τηρείς.

Επίσης, να σου επισημάνουμε το εξής. Αφού απλώσεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου, ενδέχεται να αισθανθείς μία ελαφριά θερμότητα. Είναι φυσιολογική και μη ανησυχητική. Ωστόσο, αν μετατραπεί σε τσούξιμο, τότε μάλλον δεν αντέχει το δέρμα σου την κανέλα ή τη μάσκα γενικότερα. Και τότε είναι απαραίτητη η άμεση αφαίρεσή της. Να ξέρεις, πάντως, ότι σπάνια εμφανίζονται τέτοια περιστατικά, διότι πρόκειται για αγνά υλικά.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

xristiana

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θα Λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης

xristiana

Ημερίδα Στη Γλυφάδα: Η Ομαλή Μετάβαση Από Τον Παιδικό Σταθμό Στο Νηπιαγωγείο

xristiana