ΚεντρικήΟμορφιά

Αποτρίχωση με λέιζερ: Για ποιες περιοχές ενδείκνυται και από ποια ηλικία

26/6/2022

Μια διαδικασία σχεδόν ανώδυνη, ακίνδυνη, γρήγορη με άμεσα αποτελέσματα και οικονομική σε βάθος χρόνου.

Το λέιζερ είναι μακράν η καλύτερη λύση ακόμη και για την εφηβεία, αλλά πολλοί γονείς ανησυχούν μήπως δεν είναι ασφαλές γι’ αυτές τις ηλικίες. Παρότι γνωρίζουν ότι σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί η πιο οικονομική, ατραυματική και ανώδυνη μέθοδος, αναρωτιούνται αν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, ποιοι είναι οι κίνδυνοι και εάν η αποτρίχωση με λέιζερ είναι αποτελεσματική σε τόσο νεαρό δέρμα.

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι απολύτως ασφαλής καθώς δρα στοχευμένα στη ρίζα της τρίχας και απενεργοποιεί τον θύλακά της για πάντα χωρίς να επηρεάζει τους πόρους ή τη δομή του δέρματος. Ωστόσο συστήνεται να πραγματοποιείται σε άτομα άνω των 14 ετών, και από έναν έμπειρο και καταρτισμένο επαγγελματία», προσθέτει.

Σε νεαρότερες ηλικίες δε συνιστάται, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ανάπτυξη των τριχών. Ενδεχομένως τα παιδιά που μόλις μπήκαν στην εφηβεία να μην μπορούν να κατανοήσουν πλήρως τις απαιτήσεις πριν και μετά τη θεραπεία, τις “υποχρεώσεις” που έχουν έως ότου ολοκληρωθούν οι συνεδρίες και ότι πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται σταδιακά.

Από αυτή την νεαρή ηλικία και μετά όσοι επιλέγουν τη συγκεκριμένη μέθοδο για να απαλλαχθούν από την τριχοφυΐα.

Λέιζερ : Απλή και αναίμακτη διαδικασία

Πρόκειται για μια απλή και αναίμακτη διαδικασία που ολοκληρώνεται σε λίγες επισκέψεις, ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από την περιοχή και τον αριθμό των τριχών. Από την πρώτη όμως συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Παρά τα όσα προβάλλονται, η αποτρίχωση με λέιζερ δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες. Έχει αποδειχθεί ότι το 40% των ανθρώπων που επιλέγουν αυτή τη μέθοδο είναι άνδρες.

Είναι μια αποτριχωτική μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί στα πόδια, στο πρόσωπο, στους ώμους και την πλάτη, στο στήθος, την κοιλιά, τις μασχάλες αλλά και στα γεννητικά όργανα χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τριήμερο Κυκλικού Τουρισμού στην Αίγινα

xristiana

Λονδίνο: Προειδοποίηση για πολλές ημέρες με 45 βαθμούς Κελσίου στο άμεσο μέλλον

xristiana

Τα 3 κύρια οφέλη του περπατήματος μετά το φαγητό

xristiana