ΚεντρικήΟμορφιά

Έτοιμοι να τρελαθείτε – με τη νέα σειρά Jurassic World από την essence

7/6/2022

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Jurassic: η νέα Συλλεκτική Σειρά από την essence είναι εμπνευσμένη από την τελευταία ταινία της σειράς Jurassic World. Η ταινία “Jurassic World: Κυριαρχία” γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Ιούνιο του 2022, και η συλλογή σε συνεργασία με το brand ομορφιάς, essence, λανσάρεται επίσης τον Ιούνιο, για όλους τους Jurassic fans.

Η Συλλεκτική Σειρά essence Jurassic World προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ένα cool look – σε ένα στιλάτο σχέδιο εμπνευσμένο από τους δεινόσαυρους. Η σειρά περιλαμβάνει σκιές ματιών, μάσκαρα και highlighter, καθώς και ένα κραγιόν, εργαλεία ομορφιάς και ένα χαριτωμένο βραχιόλι. Ακούστε μας να βρυχόμαστε!

Η Συλλεκτική Σειρά essence Jurassic World θα βρίσκεται στα καταστήματα τον Ιούνιο 2022

essence: trend edition "Jurassic World" ? - Pinkmelon

Jurassic World eyeshadow palette

Η παλέτα σκιών προσφέρει 8 απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις υψηλής απόδοσης. Τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από το σκηνικό της ταινίας στο νησί Isla Nubla και προσφέρει πράσινες, χρυσές, καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις με ματ, ιριδίζοντα και δίχρωμα φινιρίσματα. Το αποτύπωμα του δεινόσαυρου σε κάποιες από τις σκιές, τραβάει όλα τα βλέμματα. Η συσκευασία της παλέτας είναι επίσης σίγουρο ότι δε θα περάσει απαρατήρητη, χάρη στο μοτίβο με τον δεινόσαυρο και στη χρυσή T. rex εκτύπωση.

Περίπου €8,99* // 01 Have A Rawsome Day!

Jurassic World I LOVE EXTREME limited crazy volume mascara

Ως το απόλυτα αγαπημένο προϊόν ομορφιάς, η I LOVE EXTREME crazy volume mascara είναι το must και αυτής της συλλογής. Το bestseller της essence κυκλοφορεί τώρα σε ένα συλλεκτικό Jurassic World σχέδιο με μια ιριδίζουσα ροζέ-χρυσή συσκευασία και μια χαριτωμένη λεπτομέρεια στο όνομα! Η απόδοση; Παραμένει όπως ακριβώς την ξέρετε και την αγαπάτε! Το ιδιαίτερα μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι καλύπτει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά με βαθιά μαύρη υφή. Για βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο.

Περίπου €3,59*

Jurassic World highlighter brush

Ο τέλειος σύμμαχος για το highlighter; Το Jurassic World πινέλο highlighter, φυσικά! Χάρη στο κωνικό σχήμα του πινέλου, το highlighter απλώνεται με ακρίβεια, ενώ οι αφράτες, απαλές τρίχες του κάνουν ακόμη πιο εύκολη την ανάμειξη του προϊόντος. Το πινέλο κυκλοφορεί σε ένα ροζέ-χρυσό σχέδιο με μια πορτοκαλί λαβή, ένα μοτίβο δεινοσαύρου και το εμβληματικό T. rex λογότυπο.

Περίπου €3,79* // 01 Must Be A Fast Runner!

Jurassic World highlighter

Αφήστε το να λάμψει! Το Jurassic World highlighter έχει μια μεταξένια-απαλή υφή που δίνει ένα έντονο χρώμα. Τα διακριτικά σωματίδια λάμψης σε ροζέ-χρυσό χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη στα μάγουλα και μια λαμπερή επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και το έλαιο macadamia που περιέχουν. Η συμπιεσμένη πούδρα έχει μοτίβο δεινοσαύρου και ένα ανάγλυφο “Rrrrar!”. Συνδυαστικά με τον Βελοσιράπτορα στο καπάκι, αυτές οι λεπτομέρειες θυμίζουν την υπερπαραγωγή του Jurassic World.

Περίπου €4,89* // 01 Extra Crispy.

Jurassic World powder brush

Το πινέλο πούδρας Jurassic World είναι ιδανικό για την εφαρμογή όλων των πουδρένιων προϊόντων. Όπως και το πινέλο highlighter, έχει πολύ απαλές, vegan τρίχες. Το ροζέ-χρυσό σχέδιο και η λαβή με το μοτίβο του Jurassic World κάνουν το νέο προϊόν το απόλυτο eye-catcher.

Περίπου €4,89* // 01 Stay In The Car!

Jurassic World ph-reacting lip glow

Συμπληρώστε το look με το σωστό κραγιόν! Η υφή του αντιδρά στη φυσική τιμή του pH των χειλιών και δίνει μια απαλή ροζ απόχρωση με ένα φυσικό φινίρισμα. Λεπτά, χρυσά σωματίδια λάμψης προσθέτουν επιπλέον λάμψη. Και την προσοχή τραβάει το σχέδιο με το ροζ μοτίβο δεινοσαύρου και την T. rex εκτύπωση.

Περίπου €3,79* // 01 Runnn!

Jurassic World makeup sponge

Αυτά τα σφουγγαράκια μακιγιάζ που μοιάζουν με αυγό δεινοσαύρου είναι φτιαγμένα από απαλά υλικά και έτσι είναι ιδανικά για την εφαρμογή και την ανάμειξη του υγρού ή του κρεμώδους foundation αλλά και του concealer. Χάρη στο μοναδικό του σχέδιο, μπορείτε είτε να δώσετε στοχευμένες πινελιές ή να απλώσετε τα προϊόντα σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου σας.

Περίπου €3,79* // 01 Bingo! Dino dna.

Jurassic World bracelet

Αυτό το cool βραχιόλι είναι απαραίτητο για τους experts στους δεινόσαυρους. Το μέγεθός του προσαρμόζεται και έχει ένα χαριτωμένο κρεμαστό σε ροζέ-χρυσό σχέδιο, στο σχήμα ενός Βελοσιράπτορα. Ένα μοναδικό δώρο για εσάς ή τους φίλους σας.

Περίπου €2,49* // 01 Qualified Dinosaur Expert.

Related posts

Συμφωνία Tamares Telecom και Grid Telecom για υποθαλάσσιο καλωδιακό σύστημα

xristiana

Μυκητίαση θηλών και στήθους – Τι πρέπει να γνωρίζετε και τι να κάνετε

xristiana

Γιατί οι πόντιοι δεν αγοράζουν ποτέ σφουγγάρια

xristiana