ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση Του Δήμου Αμαρουσίου Στη Βορέειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αφιερωμένη Στις Μητέρες Με Παιδιά ΑμεΑ

4/5/2022

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα Καλατζάκη  σας προσκαλούν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στις Μητέρες με παιδιά ΑμεΑ με τίτλο : «Παιδιά με Αναπηρία, Μητέρες με Δύναμη».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) και του Προέδρου της Νίκου Πέππα και του Σικιαριδείου Ιδρύματος και της Προέδρου του Κορίνας Λιούτα, την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022, στις 6:30 μμ στη Βορέειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου, Οδός Στ. Δραγούμη 9.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης οι Σύλλογοι Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΕΣΤΙΑ», «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ, Θυγατέρες της Πηνελόπης».

Είσοδος Ελεύθερη (Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως αυτά ορίζονται σύμφωνα με Govid-19

Απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και δελτίου ταυτότητας. Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας.

Πληροφορίες / Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2132038158, 127?

Πηγή: https://www.thessi.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.thessi.gr

Related posts

5η Επίδειξη Μόδας AMEA Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

Η παράσταση «Ζάπινγκ το Σαββατόβραδο», από το Θεατρικό Εργαστήρι του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο ΠΑΛΑΙ

xristiana

ΥΠΕΝ: Μέτρα για την προστασία της βιοποικιλότητας σε 3 περιοχές της Δυτικής Κρήτης

xristiana