ΚεντρικήΟμορφιά

Wavy nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ που δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα

8/5/2022

Ο όρος wavy είναι γνωστός σε όλες μας πλέον. Υιοθετημένο από πολλές διασημότητες, χωρίς αμφιβολία, τα κυματιστά μαλλιά είναι από τις πιο διαχρονικές τάσεις για το hair-look μας. Ωστόσο, τρανή απόδειξη του πόσο μεγάλη επιρροή έχει το wavy look στις εμφανίσεις μας, αποτελεί το γεγονός ότι τώρα τα κύματα έχουν θέση ακόμα και στο μανικιούρ μας. Απόδειξη αυτού είναι ότι έχουν πλέον τοποθετηθεί στα νύχια μας.

Τα wavy nails είναι έρωτας

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι και εσύ για το πως θα δημιουργήσεις τα wavy nails. Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε τα πάντα. Στην πραγματικότητα αυτό το trend στο μανικιούρ μας προτείνει να αποτυπώσουμε στα νύχια μας τις καμπύλες που έχουν τα κύματα. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό μοτίβο με «λαχταριστά» χρώματα που μας προκαλεί να το δοκιμάσουμε άμεσα.

Μάλιστα, στο Instagram, μέσα από πολλούς λογαριασμούς που διατηρούν δημοφιλής nail artists μπορούμε να ανακαλύψουμε δεκάδες εκδοχές, η καθεμία πιο stylish και κομψή από την άλλη. Το μυστικό για ένα επιτυχημένο κυματιστό μανικιούρ; Τα μακριά νύχια. Ναι, για να αναδείξουμε σωστά αυτό το nail trend πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «ναι» στα μακριά νύχια.

wavy nails

Πηγή: https://elle.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://elle.gr

Related posts

Το Έβερεστ μετατράπηκε στην υψηλότερη χωματερή στον κόσμο

xristiana

Eθελοντική αιμοδοσία του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

xristiana

«Τόσοι και τόσοι ηλίθιοι»: Μια ξεκαρδιστική κωμωδία από την Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Δήμου Βύρωνα

xristiana