ΚεντρικήΟμορφιά

Highlighter: Οι τρεις χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για τη σωστή εφαρμογή του!

29/5/2022

Το highlighter είναι το προϊόν που θα φοράτε καθημερινά από εδώ και στο εξής. Οι λάμψεις στην επιδερμίδα εξακολουθούν να είναι μεγάλο trend -και να μην ήταν δεν μπορούμε να τις αποχωριστούμε τόσο εύκολα, έτσι δεν είναι κόρίτσια;- και το συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ επιβάλλεται να πάρει τη θέση του στο νεσεσέρ σας.

Η επιδερμίδα πρέπει να έχει μια υπέροχη, φυσική φρεσκάδα που θα την αποκτήσετε μόνο με το highlighter και τη σωστή εφαρμογή.

Οι make up artists που είναι πολύ φίλοι μας, έχουν κάποια μικρά μυστικά και πιο συγκεκριμένα τρεις χρυσούς κανόνες που ακολουθούν πιστά. Φυσικά τους αποκαλύπτουν.

Leyers: Ναι σωστά διαβάσατε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα highlighter αν θέλετε υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα. Αρχικά σε μορφή κρέμας και στη συνέχεια σε μορφή πούδρας. Το κρεμώδες προσφέρει ενυδατωμένη και δροσερή όψη και η πούδρα θα χαρίσει ένα shimmer φινίρισμα.

Καλό είναι το πρώτο προϊόν να είναι ένα σταθερό stick που θα το εφαρμόσετε απευθείας από τη συσκευασία χωρίς τη χρήση πινέλου. Αν προτιμάτε ρευστή φόρμουλα αναμίξετε την με το φον ντε τεν σας επιμένοντας, κατά την εφαρμογή, σε σημεία όπως είναι τα ζυγωματικά και η γέφυρα της μύτης

Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα σας: Για να χαρίσετε στην επιδερμίδα φυσική λάμψη πρέπει να ξεχάσετε τα πινέλα. Απλώστε το highlighter ταμπονάροντας απαλά στα σημεία. Το παν είναι να ζεστάνετε το προϊόν με τις παλάμες σας πριν από την εφαρμογή, ειδικά στην περιοχή των ματιών όπου το αποτέλεσμα πρέπει να είναι πιο διακριτικό και φινετσάτο.

Η εφαρμογή με τα δάχτυλα σας χαρίζει τη δυνατότητα να ελέγχετε ακριβώς την ποσότητα αλλά και την επιφάνεια που θέλετε να το απλώσετε.

Δίνετε έμφαση στα σημεία του προσώπου τα οποία βρίσκονται ψηλά: Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να απλώνουν το highlighter λίγο πιο χαμηλά απ’ ότι πρέπει.

Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το εφαρμόζετε πάντα στο σημείο που πέφτει ο ήλιος. Δηλαδή στη γέφυρα της μύτης, την κορυφή των ζυγωματικών και στο μέσο ακριβώς των χειλιών.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία, Σε Συνεργασία Με Το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

xristiana

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος κύκλος εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού, από το ΚΕΠ Υγείας

xristiana

«Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» – Έκθεση Αφισών & Σπάνιων Εκδόσεων

xristiana