ΚεντρικήΟμορφιά

DISNEY CLASSICS Συλλογή αδερφικής αγάπης από την essence & την CATRICE

14/5/2022

Γενναίοι σαν τον Ντάμπο, σούπερ πιστοί σαν τον Μπάμπι, περιπετειώδεις σαν τον Πατς – αυτοί οι τετράποδοι φίλοι της Disney διαμόρφωσαν την παιδική μας ηλικία με τις συναρπαστικές ιστορίες τους. Με τη νέα συλλογή αδελφικής αγάπης από την essence και την CATRICE, η Συλλεκτική Σειρά Disney Classics αποκτά μια νέα μεγάλη «σκηνή» στο stand ομορφιάς με το σύνθημα «Tan Wild Together». Εμπνευσμένη από τους φίλους μας, τα άγρια ζώα, όπως ο Bambi, ο Dumbo και η Miss Bunny & Co., η νέα Συλλεκτική Συλλογή συνδυάζει προϊόντα για τα μάτια και το πρόσωπο σε εκφραστικά χρώματα και, μένοντας πιστή στο μότο της, προϊόντα και εργαλεία αυτομαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα. Από σπρέι και μους μέχρι ένα βελούδινο, απαλό γάντι για μαύρισμα, βούτυρο σώματος και scrub – αυτή η Συλλεκτική Συλλογή θα κάνει όλα τα όνειρά σας για το μαύρισμα πραγματικότητα. Με τις πολύχρωμες σκιές ματιών, υψηλής χρωματικής απόδοσης, τα μπρόνζερ, τα highlighter και τα lip gloss, μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά make-up looks και να εντάξουμε τους φίλους μας από την Disney από την παιδική μας ηλικία στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας.

Disney Classics “Tan Wild Together” è la trend edition SS22 di essence | Il  Giornale della Bellezza

H Συλλεκτική Συλλογή αδελφικής αγάπης από την essence και την CATRICE Disney Classics «Tan Wild Together» θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον ΜΑΙΟ 2022

  • essence DISNEY CLASSICS SISTERLOVE «Tan Wild Together»

essence Disney Classics silky eyeshadow palette

Τρεις cool παλέτες σκιών για τρεις μοναδικές εμφανίσεις μακιγιάζ. Με 14 χρωματικές αποχρώσεις με ματ, σατινέ και μεταλλικό εφέ, δεν υπάρχει πλέον όριο στο κομψό στιλ. Τα χρώματα είναι μακράς διάρκειας και έχουν υψηλή χρωματική απόδοση. Επιπλέον, οι Disney Classics silky eyeshadow palettes αποπνέουν ένα ευχάριστο, διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα. Αυτό κάνει την εφαρμογή τους διπλά διασκεδαστική. Ο χρωματικός συνδυασμός των αποχρώσεων και η συσκευασία είναι εμπνευσμένα από τα Disney Classics. Τα χρώματα της παλέτας Bambi φύση σε καφέ και πράσινες αποχρώσεις θυμίζουν δάσος και φύση. Η παλέτα του Patch, από τα Σκυλιά της Δαλματίας, είναι σε κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις, αλλά υπάρχουν επίσης γκριζωποί και χρυσαφί τόνοι – για μια πολύχρωμη, παιχνιδιάρικη εμφάνιση, όπως και ο ίδιος ο Patch. Τέλος, η παλέτα Dumbo διαθέτει γκρι-μπλε τόνους, από ανοιχτές μέχρι σκούρες αποχρώσεις και από ματ μέχρι λαμπερά εφέ.

Disney Classics Bambi silky eyeshadow palette 01 FRIENDS TIL THE END

Disney Classics Dumbo silky eyeshadow palette 02 MAKE A SPLASH

Disney Classics Patch silky eyeshadow palette 03 DOGNAPPED!

Περίπου 13,99 €*

essence Disney Classics Maxi Blush Highlighter

Ανεξάρτητα από το αν είναι ανοιχτές ή κλειστές – και μόνο η θέα των τριών Disney Classics Maxi Blush Highlighters σίγουρα θα κάνει τις καρδιές των φαν της Disney να χτυπήσουν λίγο πιο γρήγορα. Μπορούμε να θαυμάσουμε τους αγαπημένους μας Bambi, Patch και Dumbo στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της συσκευασίας, γιατί οι Disney φίλοι μας έχουν «μαρκάρει» την περιοχή τους πάνω στο το ρουζ με τα ξεχωριστά animal prints τους. Το προϊόν με ένα απαλό, καλοκαιρινό άρωμα προσφέρει ρουζ και highlighter σε ένα και έχει εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά υφή που αναμειγνύεται εύκολα.

Disney Classics Bambi maxi blush highlighter 01 NATURE

Disney Classics Dumbo maxi blush highlighter 02 PEANUTS

Disney Classics Patch maxi blush highlighter 03 THUNDERBOLT

Περίπου 6,29€*

essence Disney Classics Patch I LOVE EXTREME volume mascara waterproof

Όλα είναι θέμα όγκου! Η αδιάβροχη μάσκαρα όγκου Disney Classics Patch I LOVE EXTREME είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να το φτάνουν στα άκρα! Η αδιάβροχη υφή της περιέχει εξαιρετικά μαύρες χρωστικές που καλύπτουν κάθε βλεφαρίδα με έντονο χρώμα, καθώς και ένα εξαιρετικά μεγάλο πινέλο για όγκο σε ακραία διάσταση. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα τέλειο look στα μάτια à la Disney! 

Περίπου 3,59€*

essence Disney Classics what a gloss! PLUMPING LIP FILLER

Έχετε διάθεση για φυσικά χείλη με φυσικό γέμισμα; Με το Disney Classics what a gloss! PLUMPING LIP FILLER, τα χείλη φαίνονται φυσικά πιο γεμάτα. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, έχει επίσης θρεπτική δράση και δημιουργεί ένα λαμπερό, γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτό το προϊόν διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: Lip Filler Bambi σε ροζ απόχρωση και Patch σε nude.

Disney Classics Bambi what a gloss! PLUMPING LIP FILLER 01 FALL IN LOVE

Disney Classics Patch what a gloss! PLUMPING LIP FILLER 02 ADVENTURES

Περίπου 3,79€*

essence Disney Classics Bambi Self Tanning Face Water Spray

Tan to Spray! Απλό στη χρήση χωρίς ραβδώσεις ή πορτοκαλί τόνους, το Disney Classics Bambi Self Tanning Face Water Spray διευκολύνει τη δημιουργία μιας τέλεια μαυρισμένης επιδερμίδας. Χάρη στην εξαιρετικά ελαφριά, διάφανη υφή και το ευχάριστο άρωμα, μπορείτε να επιτύχετε μια φυσική εμφάνιση και ένα τέλειο καλοκαιρινό μαύρισμα με ατμόσφαιρα διακοπών όλο το χρόνο.

Περίπου 6,29€*

essence Disney Classics Patch Magic Self Tanning Eraser Spray

Εάν αντιμετωπίζετε αστοχίες με το μαύρισμα ή απλά θέλετε να απαλλαγείτε από το μαύρισμά σας, εδώ έρχεται η τέλεια λύση. Το Disney Classics Patch Magic Self Tanning Eraser Spray αφαιρεί απαλά τα υπολείμματα αυτομαυρίσματος και δίνει στο δέρμα όλα όσα χρειάζεται, χάρη στα θρεπτικά συστατικά του. Μαγικά καλό!

Περίπου 6,29€*

essence Disney Classics body shimmer gel

Λάμψη σε ένα μπουκάλι! Το Disney Classics body shimmer gel εγγυάται ότι θα χαρίσει λαμπερά καλοκαιρινά vibes χάρη στο λαμπερό και λαχταριστό καλοκαιρινό του άρωμα. Το σημαντικότερο, το τζελ δεν είναι μόνο εντυπωσιακό στο μάτι, αλλά ταυτόχρονα ενυδατώνει και το δέρμα – για μια λαμπερά όμορφη αίσθηση δέρματος. Διατίθεται σε δύο χρώματα – το Bambi σε χρυσό and το Patch σε ροζέ-χρυσό.

Disney Classics Bambi body shimmer gel 01 Wood-land 

Disney Classics Patch body shimmer gel 02 London

Περίπου 7,49€*

essence Disney Classics Dumbo Face & Body Maxi Brush

Το Disney Classics Dumbo Face & Body Maxi Brush είναι ένας πραγματικός βοηθός ομορφιάς. Με τις μαλακές τρίχες από ίνες, το πινέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο καθώς και σε ολόκληρο το σώμα. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο όσον αφορά τις υφές, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή υγρών προϊόντων όπως μους, λάδι ή σπρέι αλλά και για πουδρένιες υφές.

Περίπου 4,99€*

essence Disney Classics Body Scrub

Η προετοιμασία είναι το κλειδί! Για να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα, χρειάζεστε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Η χρήση ενός scrub βοηθά στην απολέπιση και στην καλύτερη απορρόφηση όλων των υπόλοιπων προϊόντων, όπως είναι τα σπρέι. Το Disney Classics Body Scrub όχι μόνο απολεπίζει απαλά το δέρμα, αλλά και το ενυδατώνει χάρη στα θρεπτικά συστατικά. Πάνω από όλα, το body scrub μαγεύει τις αισθήσεις με ένα απαλό καλοκαιρινό άρωμα. Το Bambi scrub είναι διαθέσιμο σε άρωμα φράουλας και το Patch scrub σε άρωμα καρύδας.

Disney Classics Bambi body scrub 01 BRAVE

Disney Classics Patch body scrub 02 PLAYFUL

Περίπου 6,29€*

CATRICE Disney Classics Multi-Effect Eyeshadow Palette

Γούνινοι φίλοι! Οι Disney Classics Eyeshadow Palettes είναι εμπνευσμένες από τις γούνινες φίλες μας Marie, Lady και Miss Bunny. Οι 18 αποχρώσεις με έντονο χρώμα σε ματ, πολύχρωμους και μεταλλικούς τόνους έχουν μεγάλη διάρκεια και επίσης κερδίζουν πόντους με το κομψό καλοκαιρινό άρωμά τους. Οι χρωματικοί συνδυασμοί των τριών παλετών είναι εμπνευσμένοι από τους αντίστοιχους χαρακτήρες της Disney. Η Marie από το «Οι Αριστόγατες» και η παλέτα της έχουν τις αποχρώσεις του ροζ και του χαλκού. Η Lady από το «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και η παλέτα της κλίνουν προς γήινους τόνους – από καφέ μέχρι τερακότα και χρυσό. Η τρίτη παλέτα έρχεται με τη Miss Bunny, τη φίλη του Thumper στην ταινία «Bambi», και διαθέτει χρώματα, όπως το μπλε, το λιλά, το τερακότα και το χρυσό.

Disney Classics Marie Multi-Effect Eyeshadow Palette 010 Je Suis Marie

Disney Classics Lady Multi-Effect Eyeshadow Palette 020 True Love

Disney Classics Miss Bunny Multi-Effect Eyeshadow Palette 030 Flirtatious

Περίπου 15,99€*

CATRICE Disney Classics Maxi Matt Face & Body Bronzer

Bronzer baby! Το Disney Classics Maxi Matt Face & Body Bronzer δεν πείθει απλώς με την εξαιρετικά λεπτή, βελούδινη, απαλή υφή του, αλλά πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στις δύο κυρίες της Disney -τη Marie και τη Lady- και το ζωηρό σχέδιό του. Το διακριτικό, καλοκαιρινό άρωμα σας γεμίζει θετικά vibes αμέσως μόλις εφαρμόσετε τα προϊόντα. Ανεξάρτητα από το αν εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή σε ολόκληρο το σώμα – το μπρόνζερ τονίζει όλες τις επιθυμητές περιοχές του σώματος και έχει ματ φινίρισμα.

Disney Classics Maxi Matt Face & Body Bronzer 010 Ladylike

Disney Classics Lady Marie Maxi Matt Face & Body Bronzer 020 Be Brave

Περίπου 7,99€*

CATRICE Disney Classics Marie Glam&Doll False Lashes Mascara Waterproof

Κοίτα με στα μάτια, Μαρί! Η αγαπημένη όλων των εποχών με εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων, Marie Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof, είναι το απόλυτο must από αυτή τη Συλλογή. Με το κυρτό ελαστομερές βουρτσάκι και τη βαθιά μαύρη, αδιάβροχη υφή του, αυτό το θαυματουργό προϊόν δίνει στις βλεφαρίδες τέλεια ευκρίνεια και όγκο που κόβει την ανάσα.

Περίπου 4,59€*

CATRICE Disney Classics Satin Coconut Lipstick

Αυτό το Disney Classics Satin Coconut Lipstick είναι ακριβώς ο σωστός συνδυασμός ενός έντονου χρώματος με σατέν φινίρισμα και θρεπτικά συστατικά. Το Marie Lipstick έρχεται σε διακριτικό ροζ, ενώ το Lady σε απαλό ροδόξυλο. Ο παράγοντας “χαριτωμένο” διασφαλίζεται από τις δύο κυρίες της Disney και στις δύο συσκευασίες.

Disney Classics Marie Satin Coconut Lipstick 010 PINK BOW

Disney Classics Lady Satin Coconut Lipstick 020 ROMANCE

Περίπου 4,59€*

CATRICE Disney Classics Hyaluronic Acid Face Serum

Λάμψτε! Ο ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ από τη Συλλεκτική Σειρά Disney Classics δίνει σε κάθε επιδερμίδα μια λαμπερή λάμψη που δείχνει απόλυτα φυσική. Εμπλουτισμένος με θρεπτικά συστατικά όπως τριαντάφυλλο και νερό από άνθη πορτοκαλιάς, ο ορός παρέχει στο πρόσωπο την τέλεια δόση ενυδάτωσης. Το προϊόν διατίθεται σε δύο αποχρώσεις: Serum Marie σε ροζέ και Lady σε ντελικάτη ροδακινί απόχρωση.

Disney Classics Marie Hyaluronic Acid Face Serum 010 ELEGANCE

Disney Classics Lady Hyaluronic Acid Face Serum 020 DIAMOND

Περίπου 6,89€*

CATRICE Disney Classics Professional Self Tanning Mousse

Καλοκαιρινό μαύρισμα χωρίς διακοπές; Δεν υπάρχει πρόβλημα με το Disney Classics Professional Self Tanning Mousse σε ανοιχτόχρωμες και μεσαίες αποχρώσεις. Η μους υφή του χαρίζει στην επιδερμίδα φυσικό, καλοκαιρινό μαύρισμα χωρίς να δίνει ένα πορτοκαλί αποτέλεσμα. Εύκολο στη χρήση, απλώνεται ομοιόμορφα σε πρόσωπο και σώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με ένα γάντι, το οποίο μπορεί να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η απαλή υφή με νερό καρύδας έχει ένα ευχάριστο, λεπτό άρωμα καρύδας – για μαυρισμένο δέρμα που σχεδόν θέλετε να το… δαγκώσετε!

Disney Classics Marie Professional Self Tanning Mousse 010 OH LA LA!!!

Disney Classics Lady Professional Self Tanning Mousse 020 TRUSTY

Περίπου 6,89€*

CATRICE Disney Classics Miss Bunny Professional Double-Sided Velvet Tanning Mitt

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρισμα! Και πλέον είναι εύκολο να το πετύχετε με αυτό το γάντι διπλής όψης και τη βελούδινη υφή του. Το Disney Classics Miss Bunny Professional Velvet Tanning Mitt διπλής όψης εξασφαλίζει ένα άψογο και χωρίς ραβδώσεις μαύρισμα. Το γάντι είναι εύκολο στον χειρισμό, το πλύσιμο και την επαναχρησιμοποίηση και μπορεί να συνδυαστεί με προϊόντα με υφή μους ή σπρέι. Για μια εμφάνιση σαν να είστε διακοπές όλο τον χρόνο.

Περίπου 4,59€*

CATRICE Disney Classics Body Butter

Βουτυρώστε το! Tο Disney Classics Body Butter δίνει στο δέρμα μια μεταξένια απαλή αίσθηση. Απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει και έχει ένα απαλό καλοκαιρινό άρωμα. Το Marie Body Butter είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο Μονόι, ενώ η έκδοση Lady περιέχει αμυγδαλέλαιο ως θρεπτικό συστατικό.

Disney Classics Marie Body Butter 010 Spoiled

Disney Classics Lady Body Butter 020 HAVOC

Περίπου 6,89€*

Related posts

Ενημερωτική δράση για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών στην Πτολεμαΐδα

xristiana

Γενικά αίθριος καιρός – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

xristiana

Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο Συναυλίες «Με Άλλα Μάτια» Στο Σκοτάδι Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

xristiana