ΚεντρικήΟμορφιά

4 tips για να δώσεις σχήμα στα φρύδια μόνη σου

9/5/2022

Μπορεί το υπέροχο σχήμα στα φρύδια σου να το έδωσε επαγγελματίας, αλλά μέχρι να τον επισκεφτείς ξανά, μην αφήσεις τα φρύδια σου στην τύχη τους. Η περιποίησή τους στο σπίτι μπορεί να φαίνεται αρκετά απλή, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και εργαλεία που οι επαγγελματίες θα προτιμούσαν να γνωρίζεις πριν το κάνεις μόνη σου.

Τι εργαλεία θα χρειαστείς
Θα χρειαστείς σίγουρα ένα αξιοπρεπές τσιμπιδάκι που να είναι αρκετά ακριβές, ώστε να μπορείς να τραβήξεις κάθε… αδέσποτη τρίχα. Η κεκλιμένη του άκρη θα διευκολύνει την αφαίρεση ακόμη και των πιο κοντών τριχών με ελάχιστο πόνο.

Πώς θα δώσεις το σωστό σχήμα
Καθόρισε με σαφήνεια πού πρέπει να βρίσκονται τα όριά σου, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών. Για να αποφευχθεί το σπάσιμο της τρίχας, τέντωσε απαλά το δέρμα σου και τράβηξέ την από τη ρίζα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Όταν φτάσεις στο τόξο του φρυδιού, αφαίρεσε μία τρίχα κάθε φορά και τσέκαρε τα φρύδια σου πριν συνεχίσεις.

Πρόσεξε την κατεύθυνση
Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε – να τραβάμε τις τρίχες προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάθε τρίχα στα φρύδια συνδέεται με ένα μικροσκοπικό αιμοφόρο αγγείο που της επιτρέπει να μεγαλώνει ξανά όταν την αφαιρούμε. Μια λάθος κίνηση μπορεί να προκαλέσει ρήξη αυτού του αγγείου.

Πώς θα διατηρήσεις το αποτέλεσμα
Όσον αφορά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις αφού έχεις φτιάξει τα φρύδια σου, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Τα τζελ φρυδιών είναι ιδανικά για να προσφέρουν μια λεπτή ποσότητα χρώματος, καθώς καλύπτουν μόνο τις τρίχες των φρυδιών, ενώ τα μολύβια φρυδιών είναι ιδανικά για μια πιο προσεγμένη εμφάνιση, συμπληρώνουν τυχόν κενά και προσθέτουν χρώμα και σχήμα στα φρύδια.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γιορτή τσίπουρου 

xristiana

Στο ΟΑΚΑ το 1ο Διεθνές FORUM «Αθλητική διατροφή & Εργομέτρηση στο ποδόσφαιρο»

xristiana

Πασχαλινό Bazaar Αγάπης Για Την Μέριμνα Θεσσαλονίκης

xristiana