ΚεντρικήΚοινωνικά

“Χιλιόμετρα Αγάπης” Από Το Σύλλογο “Ορίζοντας”

28/5/2022

Ο Σύλλογος “Ορίζοντας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (1η Κυριακή του Ιουνίου) διοργανώνει και φέτος συμβολικό Ποδηλατικό Αγώνα σε virtual μορφή, για μικρούς και μεγάλους! Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα αγάπης μπορούμε με τα ποδήλατά μας, διαδίδοντας το μήνυμα: “Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!” και δίνοντας δύναμη σε όσους νοσούν και δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα.

χιλιομετρα

Κάθε συμμετέχων μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 10 Ιουνίου 2022. 

Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxCrhEdnlGQnmBUCN8YLMyvEi9muA7TEHm-V8AEVk9-m2GMg/viewform?usp=sf_link

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

Κάθε συμμετέχοντας θα λάβει εξοπλισμό:

Bib Number Συμμετοχής

Βραχιόλι Διοργάνωσης

Μετάλλιο

Αναμνηστικό Έπαινο

Σημείωση: η παραλαβή του εξοπλισμού για τους κατοίκους Χανίων θα γίνει 1 & 2/06/22 από τα γραφεία του Συλλόγου “Ορίζοντα”. Οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως 20/05/22, ώστε να λάβουν όσο το δυνατό γρηγορότερα τον εξοπλισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι και 10/06/22.

 Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas, #Km_agapis, #cancersurvivor και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα social media. 

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση:https://forms.gle/4KkemnTL224soWm78

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή κάθε φορά ή μία συνολική με όλες τις διαδρομές.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

5.06.2022 Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου: 

H πρώτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε όσους δίνουν την μάχη ή νίκησαν τον καρκίνο.

Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά και διαδόθηκε σ’ όλο τον κόσμο ως μια γιορτή της Ζωής. 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, ονειρεύονται  δίπλα μας και έχουν ζήσει την εμπειρία του καρκίνου;

Related posts

Προειδοποίηση ΟΗΕ: Μια πιθανότητα στις δύο η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη να ξεπεράσει το όριο του 1,5° Κελσίου σε 5 χρόνια

xristiana

Χαλασμένος δορυφόρος της NASA θα πέσει τα ξημερώματα της Τετάρτης ανεξέλεγκτα στη Γη

xristiana

2ο Φεστιβάλ Βιβλίου στα Χανιά

xristiana