ΚεντρικήΟμορφιά

Φτιάξτε το βρεφικό δωμάτιο σαν επαγγελματίας

13/5/2022

Η άφιξη ενός μωρού είναι πάντα ένα τεράστιο και συναρπαστικό γεγονός. Και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το μικρό έχει όλα όσα χρειάζεται για τις πρώτες μέρες του στο σπίτι, από ένα κρεβατάκι και μια αλλαξιέρα μέχρι τη προίκα μωρού https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/proika-mwrou/ και καλαθούνες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/moses-basket-baby-nest/ . Και φυσικά, θέλουμε να δημιουργήσουμε το τέλειο περιβάλλον γι’ αυτά με τα καλύτερα αξεσουάρ για μωρά.

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο, είναι καλύτερο να κρατάτε τα πράγματα απλά. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε διακοσμητικά και βρεφικά προϊόντα, καθώς και καλάθια και άλλα αντικείμενα που μπορούν να αποθηκευτούν στις κούνιες ή σε άλλο σημείο του δωματίου.

Οι διακοσμήσεις είναι μια ωραία πινελιά, αλλά θα πρέπει να τις κρατήσετε απλές και μινιμαλιστικές. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για το πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο περιβάλλον στο βρεφικό δωμάτιο:

Δημιουργήστε χώρο

Αφήστε στην άκρη αποθηκευτικό χώρο για τα παιχνίδια. Τα μωρά χρειάζονται τα παιχνίδια τους για άνεση και διασκέδαση, αλλά δεν τα χρειάζονται σε κάθε σημείο του σπιτιού. Αν είναι δυνατόν, να έχετε ένα ξεχωριστό δωμάτιο παιχνιδιού, ώστε τα παιχνίδια να μπορούν να φυλάσσονται μακριά από το κρεβάτι του μωρού τη νύχτα.

Χρώμα ή ταπετσαρία;

Αν θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά, το χρώμα είναι πάντα η επιλογή που λειτουργεί καλύτερα. Επιλέξτε χρώματα που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του παιδιού σας – και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σκούρα, καθώς αυτό θα κάνει το δωμάτιο να μοιάζει μικρότερο. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, τότε επιλέξτε αυτοκόλλητα τοίχου που θα προσθέσουν χρώμα και ενδιαφέρον χωρίς να σπάσουν την τράπεζα.

Χρησιμοποιήστε το χρώμα με σύνεση. Τα μωρά έλκονται από τα έντονα χρώματα, οπότε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό χρώμα στο δωμάτιο για μέγιστη διέγερση και εμπλοκή. Ωστόσο, φροντίστε να μην το παρακάνετε, διότι το πολύ χρώμα μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη για το μωρό σας.

Έπιπλα

Τα μωρά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξετε έπιπλα που θα αντέξουν από τη γέννηση μέχρι την ηλικία των τριών ή τεσσάρων ετών. Ένα κρεβατάκι είναι η ιδανική επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση, αλλά είναι επίσης εύκολο να μετατραπεί σε παιδικό κρεβάτι μόλις το παιδί σας ξεπεράσει την κούνια του.

Κρατήστε το απλό. Τα βρεφικά δωμάτια υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ζεστά και άνετα- δεν πρέπει να είναι γεμάτα με πάρα πολλά αντικείμενα. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σηκωθείτε στη μέση της νύχτας επειδή δεν μπορείτε να βρείτε κάτι.

Related posts

Κρεμώδης σούπα μπισκ με γαρίδες και καβούρι

xristiana

6ο Webinar: Επίκαιρα Θέματα Δημόσιας Υγείας

xristiana

Επιλόχειος κατάθλιψη: Ο ευχάριστος παράγοντας που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισής της

xristiana