ΚεντρικήΟμορφιά

Την φτιάχνεις σε 2′ λεπτά – Φανταστική μάσκα λεύκανσης με μέλι και λεμόνι

17/5/2022

Η περιποίηση του προσώπου τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντική και πάντα είναι αναγκαία να γίνεται είτε από ειδικό με συγκεκριμένα υλικά είτε να κάνουμε σπιτικές θεραπείες μόνοι μας, όταν η τσέπη μας δεν αντέχει κάτι άλλο.

Η παρακάτω, πολύ απλή αλλά θαυματουργή μάσκα με λεμόνι και μέλι θα σε σώσει καθώς το λεμόνι, κάνει ήπια απολέπιση και λεύκανση, είναι θαυματουργό για την επιδερμίδα με τάση ακμής, μειώνει ορατά τις καφέ κηλίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο, καθώς είναι φυσική πηγή Βιταμίνης C και είναι πλούσιο σε άλφα υδροξύ-οξέα.

Αν την κάνεις 1 φορά την εβδομάδα ή έστω 2 φορές τον μήνα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και η επιδερμίδα σου θα φαίνεται σίγουρα λαμπερή και ανανεωμένη. Να πούμε βέβαια, πως δεν αρκεί μόνο αυτή αλλά είναι απαραίτητο να γίνεται συστηματικά και σωστά το ντεμακιγιάζ και φυσικά να είναι πάντα καθαρά (δες εδώ τον τρόπο) τα πινέλα, με τα οποία βάφεσαι.

Σπιτική μάσκα για λεύκανση προσώπου με μέλι και λεμόνι

Υλικά

  • Μέλι
  • Λεμόνι

Παρασκευή

Σε ένα μπολ ρίξτε το χυμό 1/2 λεμονιού (αν έχετε βιολογικό, ακόμα καλύτερα), προσθέστε 2 κουτ. μέλι και αναμείξτε τα καλά με ένα κουτάλι μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα-μάσκα. Απλώστε το σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Επειδή αυτή η μάσκα “κολλάει” αρκετά, φροντίστε να μην πέφτουν τα μαλλιά σας στο πρόσωπο. Αφήστε την για 15-20 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Απειλή για τα έμβρυα τα σωματίδια αιθάλης – Για ποιες επιπλοκές αυξάνουν τον κίνδυνο

xristiana

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ: Τέταρτη θέση και πρόκριση στην Παραολυμπιάδα για τον Τζούνη

xristiana

COP28: Ξεκίνησε επίσημα η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα

xristiana