ΚεντρικήΚοινωνικά

Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ι. Βαρδακαστάνης

18/5/2022

Σε εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα μιλήσει ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννης Βαρδακαστάνης την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 18.00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία με σύνθημα «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι» με θέμα : «Προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία και ενίσχυση της συμμετοχής τους σε κάθε έκφανση της ζωής».

Ο κ. Βαρδακαστάνης θα συμμετέχει σε πάνελ με θέμα : «Εθνικές και Ευρωπαϊκές πολιτικές για τα Άτομα με Αναπηρία»

Στην επόμενη ενότητα με θέμα : «Προκλήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα. Προτάσεις για την επίλυση αυτών» θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των οργανώσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. : Κορίνα Θεοδωρακάκη Γενική Γραμματέας Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.), Παναγιώτης Μαρκοστάμος Αντιπρόεδρος Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών & Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας, Ιωάννης Μοσχολιός Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.), Βασιλική Παπαρούνα Πρόεδρος Συλλόγου Διαβητικών Π.Ε. Φθιώτιδας «360°» – Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) & Μέλος Ε.Σ.Α.μεΑ., Κωνσταντίνος Σίμψης Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.).

Πηγή: https://www.esamea.gr

Related posts

Meteo: Βροχές, τοπικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

xristiana

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Τοπικές βροχές στην Κρήτη

xristiana

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος, στα Δημοτικά Ιατρεία

xristiana