ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να προετοιμάσετε τα ξερά χείλη για το κραγιόν σας

9/5/2022

Τα τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το να φοράτε κραγιόν είναι εφικτό ακόμη και με ξηρά χείλη, αλλά χρειάζεται λίγη επιπλέον δουλειά και προετοιμασία από την προηγούμενη ημέρα. Το κλειδί είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για ενυδάτωση και απολέπιση, ακολουθούμενη από την εφαρμογή περισσότερων ενυδατικών συνθέσεων που εμποδίζουν τα χείλη σας να στεγνώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εφαρμόστε μια ενυδατική μάσκα χειλιών όλη τη νύχτα

μάσκα χειλιών

Ακριβώς όπως θα μπορούσατε να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη εκδήλωση με μια μάσκα προσώπου το προηγούμενο βράδυ, μια θεραπεία χειλιών που μένει στα χείλη σας όλη τη νύχτα μπορεί να κάνει τη διαφορά το πρωί. Πιο έντονη από ένα παραδοσιακό βάλσαμο για τα χείλη, μια μάσκα για τα χείλη όλη τη νύχτα γίνεται πιο παχιά, επιτρέποντας να βυθιστούν περισσότερα μαλακτικά συστατικά στο φράγμα του δέρματος, ώστε να σφραγίζουν περισσότερη υγρασία.

Κάντε απολέπιση με ένα scrub χειλιών το πρωί

σκραμπ χειλιών

Εάν θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε τα χείλη σας χωρίς νιφάδες, εφαρμόστε ένα ειδικό απολεπιστικό. Αυτοί οι τύποι είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις τραχιές υφές και να εξαλείψετε τον πειρασμό να γλείφετε τα χείλη σας συχνά. Σε αντίθεση με τα περισσότερα lip balms, τα οποία λειτουργούν μόνο για να ενυδατώνουν και να μαλακώνουν τα χείλη, ένα scrub για τα χείλη μπορεί να απομακρύνει το νεκρό δέρμα και να απαλύνει την υφή των χειλιών.

Απλώστε ένα λεπτό στρώμα lip balm 10- 20 λεπτά πριν το κραγιόν

ενυδάτωση χειλιών

Σκεφτείτε το lip balm ως primer για κραγιόν -θα δώσει στα χείλη σας την ιδανική βάση για να εφαρμόσετε το κραγιόν σας. Η εφαρμογή του κραγιόν, όμως, αμέσως μετά το lip balm δεν θα δώσει στη φόρμουλα αρκετό χρόνο για να σταθεροποιηθεί και θα κάνει μόνο το κραγιόν να απλωθεί ανομοιόμορφα. Για να αποφύγετε την περιττή αναμονή (γιατί ποιος έχει χρόνο για αυτό το πρωί;), κάντε  αυτό το βήμα στην αρχή της ρουτίνας του μακιγιάζ σας, ώστε το lip balm να μπορεί να καθίσει στα χείλη ενώ ετοιμάζετε τα υπόλοιπα.

Προτιμήστε ένα ενυδατικό κραγιόν

Κραγιόν

Ναι, υπάρχουν ενυδατικά κραγιόν! Και μάλιστα, όχι μόνο είναι εξαιρετικά κρεμώδη και εφαρμόζονται εύκολα, αλλά με αυτά τα κραγιόν τα χείλη σας ενυδατώνονται περισσότερο όσο περνά η μέρα.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

«Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Οι 151.450 οριστικοί δικαιούχοι

xristiana

Ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι…

xristiana

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στα Βριλήσσια

xristiana