ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα καταλάβεις ότι χρειάζεσαι κούρεμα

6/5/2022

Είτε θεωρείς ότι ο κομμωτής σου είναι ο καλύτερος φίλος σου είτε απλά επισκέπτεσαι ένα κομμωτήριο για πρώτη φορά, το να καταλάβεις πότε χρειάζεσαι κούρεμα μπορεί να είναι δύσκολο. Πρόκειται για μια ακριβή και χρονοβόρα διαδικασία, και αν δεν χρειάζεται πραγματικά να περάσεις μια ώρα ή περισσότερο στο κομμωτήριο, γιατί να χάνεις χρόνο και χρήματα;

Από την άλλη πλευρά, πολλές από εμάς θα έπρεπε πιθανότατα να κουρευόμαστε πιο συχνά, αφού τα απεριποίητα μαλλιά δεν βοηθούν πραγματικά κανέναν. Αν δεν είσαι σίγουρη για το πότε πρέπει να κάνεις ένα κούρεμα, δες παρακάτω τα προειδοποιητικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου.

Ψαλίδα
Αναμφισβήτητα το πιο προφανές σημάδι ότι χρειάζεσαι μια επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι οι κατεστραμμένες από την ψαλίδα άκρες των μαλλιών σου. Η ψαλίδα είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι χρειάζεσαι κούρεμα. Η αντιμετώπιση της ψαλίδας είναι σχεδόν αδύνατη (εκτός από το κούρεμα), αλλά είναι δυνατόν να αποφευχθεί η επανεμφάνισή της. «Ο καλύτερος τρόπος για να την αποφύγεις είναι να κόβεις τις άκρες των μαλλιών σου τακτικά, να χρησιμοποιείς πάντοτε προστασία από τη θερμότητα και όσο μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός σου, να αναβαθμίσεις τα εργαλεία styling σου.

Θαμπά μαλλιά
Μια καλή στιγμή για ένα κούρεμα είναι όταν τα μαλλιά σου δεν έχουν λάμψη, ειδικά στα άκρα όπου τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής είναι αδύνατον να φτάσουν. Επιπρόσθετα, όταν δεν έχεις όγκο στις ρίζες είναι ένα σημάδι ότι χρειάζεσαι κούρεμα.

Τα εργαλεία styling δεν έχουν αποτέλεσμα
Αν δεν μπορείς να σχηματίσεις μπούκλες με τα εργαλεία styling είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να επισκεφθείς το κομμωτήριο όσο το δυνατόν συντομότερα για ένα κούρεμα.

Μπερδεμένα μαλλιά
Αν οι άκρες σου μπερδεύονται εύκολα, θεώρησε ότι είναι καιρός να επισκεφθείς το κομμωτήριο για μια περιποίηση, αναφέρει η Eloise Cheung: «Οι άκρες των μαλλιών είναι οι πιο απεριποίητες και επομένως πιο ευαίσθητες στη φθορά».

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Ταύρε, οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο»

xristiana

Ο Δήμος Χαλανδρίου θυμάται την Αρλέτα κάτω από το φεγγάρι της Ρεματιάς

xristiana

Καρκίνος των πνευμόνων σε όσους ΔΕΝ καπνίζουν: Ποιοι κινδυνεύουν – Τι συμπτώματα να προσέχετε

xristiana