ΖώδιαΚεντρική

Προσοχή στην επικοινωνία και τις δράσεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μόλις μπήκε ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τους Άρη και Ποσειδώνα δεν βοηθά για δράσεις που δεν έχουν οργανωθεί άριστα (όχι απλώς καλά). Προσοχή στην επικοινωνία και τις δράσεις σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα ή ζητήματα που αφορούν την εργασία σας σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψουν περισσότερο από μία άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αν βλέπετε σήμερα πως κάτι δεν προχωρά όπως θα επιθυμούσατε καλύτερα να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται ιδιαίτερα με προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού και οικογένειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι δύσκολη με την έννοια πως ίσως δεν γίνετε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε ή οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι μπερδεμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να μείνετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας είναι γνώριμες με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να θελήσετε να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας βάλουν σε μία κατάσταση στην οποία υπάρχει το ρίσκο αντί να ξεκαθαρίσετε κάτι που σας απασχολεί, να μπερδευτείτε περισσότερο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα ζήτημα που σχετίζεται με το κοινωνικό σας περιβάλλον, τους φίλους ή τους συναδέλφους, ενδέχεται να κινητοποιηθεί σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα για δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί τέλεια ή δεν είστε 100% σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε αβέβαιο ή που πλανάτε μόνο ως αίσθηση στον αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται να σας κρατήσουν λίγο πίσω σχετικά με δράσεις που θα θέλατε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Related posts

Ήταν ένας Έλληνας, ένας Γάλλος και ένας Γερμανός και πήγαν να αγοράσουν κινητό

xristiana

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σουβλάκι κοτόπουλο με σαλμονέλα

xristiana

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στα παιδιά των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών

xristiana