ΚεντρικήΚοινωνικά

Παραολυμπιακό Πανόραμα Στην Πλατεία Συντάγματος Την Κυριακή 8 Μαϊου

8/5/2022

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Μπότσια, Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, Ξιφασκία με Αμαξίδιο, Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων, Ράγκμπι με αμαξίδιο, Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Χορού με Αμαξίδιο και άλλων αθλημάτων.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ‘Ελληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Η εκδήλωση μας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Facebook.

Πηγή: http://www.paralympic.gr

Related posts

Δρ. Μάνος Κιτσώνας στη «Ν»: Τριπλασιάσαμε τις δυνατότητες του θόλου στο Πλανητάριο

xristiana

Ρεκόρ «πράσινης ενέργειας» στην Ελλάδα: Η παραγωγή από ΑΠΕ ξεπέρασε εκείνη από φυσικό αέριο

xristiana

Ο πόλεμος στην Ουκρανία σκοτώνει και τα δελφίνια στη Μαύρη Θάλασσα

xristiana