ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Ασπροπύργου Στηρίζει Τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022 Του Κ.Ε.Φ.Ι.

18/5/2022

Ο Δήμος Ασπροπύργου στηρίζει και φέτος τη δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.), ο οποίος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου, με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο».

Η 5η Ιουνίου, παγκόσμια Ήμερα Επιζώντων του καρκίνου είναι μια μέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, ανεβαίνουμε ξανά στα ποδήλατα και στέλνουμε τις φωτογραφίες μας, ως ένα μήνυμα ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του ποδηλατοδρόμου θα είναι η Αίγλη του Ζαππείου, η κλασσική διαδρομή των 5χλμ του Μαραθωνίου της Αθήνας, και οι συμμετέχοντες καλούνται να ποδηλατήσουν, να τρέξουν ή και να βαδίσουν, κατά μήκος της.

Μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο site του Συλλόγου, να λάβει το σχετικό υλικό και να ανεβάσει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας hashtags #ridewithKEFI #runwithKEFI.

Ραντεβού λοιπόν στις 5 Ιουνίου και ώρα 09.00

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του συλλόγου https://www.anticancerath.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106468222.

Υπεύθυνη: Γκερέκου Μαρία, Υπεύθυνη Διοίκησης και Επικοινωνίας Κ.Ε.Φ.Ι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106468222 (εσωτ. 24) mgkerekou@anticancerath.gr

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Αισθάνεστε ότι κάποιος σας ακολουθεί; Μπορεί να είναι πρώιμο σύμπτωμα μιας σοβαρής νόσου

xristiana

Συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης της ΙΡΙΣ

xristiana