ΚεντρικήΟμορφιά

Μεταμορφώστε το look σας με τη νέα συλλογή M·A·C x Stranger Things

16/5/2022

Ανακαλύψτε την πιο ανατρεπτική μέχρι στιγμής σειρά της M·A·C Cosmetics – μια αποκλειστική συνεργασία εμπνευσμένη από τη σειρά του Netflix Stranger Things.

Μεταφερθείτε στους διαδρόμους του Hawkins High ή κάντε ένα απόκοσμο ταξίδι μέσα από την ξεχωριστή αυτή συλλογή εμβληματικών αποχρώσεων για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο. «Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στη δεκαετία του ’80, ταυτίζομαι απόλυτα με την ατμόσφαιρα και τους χαρακτήρες του Stranger Things» σχολιάζει η Fatima Thomas, Senior Αrtist της M·A·C. «Αυτή η συνεργασία αποτυπώνει τέλεια την ενέργεια της εποχής: ζωντανή, περιπετειώδης και διασκεδαστική».

Η συλλεκτική συλλογή σκοπεύει να σας βυθίσει στην πραγματικότητα της cult αυτής σειράς, από τα χαρακτηριστικά ονόματα των σκιών τα οποία οι fans θα αναγνωρίσουν αμέσως, μέχρι τις limited-edition συσκευασίες, όλα εμπνευσμένα από τους συναρπαστικούς κόσμους της σειράς του Netflix Stranger Things που φέρνουν τις δύο διαστάσεις – τον πραγματικό κόσμο και το Upside Down – σε μια συλλογή. Ποιος κόσμος από το Stranger Things αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας;

Η συλλογή M· A·C x Stranger Things θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online στο maccosmeticegreece.gr την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Related posts

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συγκέντρωση εμφιαλωμένου νερού για τους πλημμυροπαθείς

xristiana

Μέχρι Τις 11 Φεβρουαρίου Οι Αιτήσεις Για Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 30 Ετών Και Άνω Σε 6 Περιφέρειες, Με Έμφαση Στις Γυναίκες

xristiana

Το αντιγηραντικό θαλασσινό που θωρακίζει τη μνήμη και μειώνει τη φλεγμονή

xristiana