ΚεντρικήΟμορφιά

Μακιγιάζ: Το απόλυτο hack για να δημιουργήσετε το κατάλληλο χρώμα ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας

17/5/2022

Με δύο προϊόντα που όλες έχετε στο νεσεσέρ σας.

Το ρουζ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών. Όχι μόνο τα χρώματα είναι γενικά πιο ευκολοφόρετα από κάποια άλλα καλλυντικά, αλλά μόλις βρείτε την απόχρωση του ρουζ που σας ταιριάζει, μπορείτε να το φορέσετε τόσο στα μάτια, όσο και στα χείλη σας.

Μακιγιάζ: Το απόλυτο hack για να δημιουργήσετε το κατάλληλο χρώμα ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας

Μακιγιάζ

Υπάρχουν αρκετά blush hacks που κάνουν το γύρο των social media, ωστόσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο που ισχυρίζεται ότι αποτελεί τη λύση για να βρείτε την τέλεια απόχρωση για τον τόνο του δέρματός σας.

Η makeup artist Nam Vo -η οποία είναι γνωστή για τις συμβουλές της για «ανεπιτήδευτα λαμπερή επιδερμίδα»-, σύμφωνα με το Popsugar, δημιούργησε αυτό το hack ως έναν τρόπο για να αποκτήσετε τα πιο εύκολα μάγουλα στην απόχρωση «baby doll». Απαιτεί μόνο δύο προϊόντα: κονσίλερ και κόκκινο κραγιόν, και όταν αναμείξετε τα δύο αυτά προϊόντα, έχετε την τέλεια απόχρωση ροζ ρουζ για τον τόνο του δέρματός σας.

Για να εφαρμόσετε το hack, ξεκινήστε με το κραγιόν περνώντας λίγο από το προϊόν στο μάγουλό σας σε διαγώνια γραμμή, όπως ακριβώς κάνει και η Vo (βίντεο παρακάτω). Στη συνέχεια, εφαρμόστε το κονσίλερ σε αντίθετη διαγώνια γραμμή (σχηματίζοντας ένα x) από πάνω και τέλος ανακατέψτε τα δύο προϊόντα με το πινέλο για ρουζ.

https://www.instagram.com/reel/Cbf3X2sJqEx/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e25e543c-bb46-4034-bf69-76dc749a5df6

Στην αρχή μπορεί να σας φανεί ότι το κονσίλερ είναι λίγο πολύ ανοιχτόχρωμο, αλλά καθώς συνεχίζετε να αναμειγνύετε θα αρχίσετε να διακρίνετε το πιο όμορφο ροζ χρώμα στο μάγουλό σαςΌσο περισσότερο ανακατεύετε, τόσο πιο απαλό θα γίνεται το χρώμα και όταν τελειώσετε θα έχετε πετύχει αυτό το πολύ λεπτό, baby-doll μάγουλο, ακριβώς όπως είπε η Vo.

Το κόκκινο κραγιόν και το κονσίλερ είναι δύο προϊόντα που κάθε γυναίκα έχει, σχεδόν, πάντα είτε στην τσάντα της είτε στο νεσεσέρ του μακιγιάζ της, οπότε αν ποτέ βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αυτή είναι μια πρακτική συμβουλή για να την έχετε στο μυαλό σας. Το πιο εντυπωσιακό μέρος αυτού του τρικ είναι ότι στην πραγματικότητα είναι αποτελεσματικό για όλες, επειδή χρησιμοποιώντας ένα κονσίλερ στην απόχρωσή σας κάνει το κόλπο να λειτουργεί σε όλους τους τόνους δέρματος.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μία πολυβιταμίνη την ημέρα μετά τα 60 μπορεί να ξανανιώνει τον εγκέφαλο

xristiana

Συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας Για Την Ουκρανία

xristiana

Εκστρατεία Κοινωνικού Αντίκτυπου Κατά Της Έμφυλης Βίας

xristiana