ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτή είναι η Limited-Εdition Bronze Goddess Nuit Collection της ESTÉE LAUDER

31/5/2022

Το Bronze Goddess Nuit εξερευνά τα βάθη της επιθυμίας, καθώς ο ήλιος δύει σε ένα ιδιωτικό παραδεισένιο νησί. Το αισθησιακό τοπίο από ατελείωτες παραλίες λαμπυρίζει κάτω από το φως των αστεριών. Το δειλινό είναι δικό σας.
Εμπνευσμένη από τις εικόνες και τα αρώματα μιας ζέστης καλοκαιρινής νύχτας, αυτή η limited edition συλλογή χαρακτηρίζεται από ένα ακτινοβόλο και σαγηνευτικό άρωμα λουλουδιών και μία έντονη παλέτα σκιών για τα μάτια, που θα συνοδεύσει κάθε σας βραδινή εμφάνιση.

BRONZE GODDESS NUIT COLLECTION

Limited-Edition Bronze Goddess Nuit Eau de Parfum

• Ένα πολυτελές άρωμα λουλουδιών από κεχριμπάρι παραπέμπει στον εμβληματικό γυναικείο αισθησιασμό που αποπνέει το Bronze Goddess, με έναν αέρα ζεστασιάς και κομψότητας.
• Εκθαμβωτικές αντανακλάσεις από Έλαιο Περγαμόντου χορεύουν πάνω στα εύθραυστα πέταλα του Ylang-Ylang – οι πικάντικες λουλουδένιες πτυχές τους ενισχύονται με μια υποψία από Πιπέρι.
• Το Γιασεμί Sambac συναντά το μεγαλείο από νότες Ορχιδέας Βραδινής Άνθησης και μαζί δημιουργούν ένα εξαίσιο φεγγαροφώτιστο μπουκέτο που ανθίζει μέσα στην ένταση της νύχτας. Οι νότες αλμπυρής καρύδας είναι η τελική πινελιά που θυμίζει το άρωμα του κλασσικού Bronze Goddess.
• Νότες από σκούρη Tonka που μαγνητίζουν και κρεμώδη Ξύλα Κασμίρ προσδίδουν μία βαθιά γοητεία στη βάση του αρώματος, ενώ το πολυτελές και αστραφτερό Ambrox® χαρίζει λάμψη παντού.

Limited-edition Bronze Goddess Nuit: The Summer Look παλέτα σκιών

• Ανεβάστε την θερμοκρασία, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, με 9 μεταξένιες σκιές ματιών. Τονίστε τα μάτια σας, χαρίστε τους αισθησιασμό και δημιουργήστε το look που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος.
• Εμπνευσμένες από το ρομαντισμό του μεσονύκτιου ηλίου, οι αποχρώσεις «κόσμημα» της παλέτας, συνδυάζουν διαχρονικούς τόνους μαζί με λαμπερές και μεταλλικές υφές.
• Σε ματ και αστραφτερούς τόνους, αυτές οι εξαιρετικά απαλής υφής σκιές αναμιγνύονται εύκολα και προσφέρουν άψογη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.
• Χρησιμοποιήστε την κεντρική απόχρωση σε μάτια και ζυγωματικά, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη οπουδήποτε επιθυμείτε.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Δωρεάν Εμβολιασμός Για Τον Έρπη Από Τον Δήμο Θεσσαλονίκης Στους Ανθρώπους Από 60 Έως 75 Ετών

xristiana

Με καρκίνο στον πνεύμονα ηθοποιός του Big Bang Theory: “Ποτέ μου δεν κάπνισα”

xristiana

Οι 2 κορυφαίες DIY μάσκες προσώπου με φράουλα για extra ενυδάτωση και απαλότητα!

xristiana