ΚεντρικήΟμορφιά

Έξυπνα tips για να διαρκεί το κραγιόν σου περισσότερο

1/5/2022

Το κραγιόν είναι η τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ μας, κάνει τα χείλη να φαίνονται όμορφα και καλοσχηματισμένα. Πώς θα κάνεις, όμως, να διαρκεί περισσότερο;

Δες παρακάτω 5 χρηστικά tips που θα σε βοηθήσουν.

1. Προετοίμασε τα χείλη σου
Πρώτο βήμα, το scrub. Γενικά, το scrub ή αλλιώς απολέπιση των χειλιών κάνει τα χείλη πιο ενυδατωμένα, με φρέσκια όψη και ,όπως φαίνεται, βοηθάει και στο κραγιόν ώστε να διαρκεί περισσότερο.

2. Προετοίμασε τη βάση
Βάλε ελάχιστο foundation ή concealer στα χείλη σου για να τα προετοιμάσεις πριν το κραγιόν. Αυτή η κίνηση, θα κάνει την εφαρμογή του χρώματος πιο ομοιόμορφη και λεία.

3. Εφάρμοσε μολύβι χειλιών
Το μολύβι χειλιών θα βοηθήσει να καθορίσεις το σχήμα και να γεμίσεις ομοιόμορφα τα χείλη με χρώμα. Αυτό θα τα κρατήσει περισσότερη ώρα βαμμένα.

4. Πέρασέ τα αρκετές φορές
Να επαναλαμβάνεις τις εφαρμογές. Αυτό θα βοηθήσει το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο. Κάνε την πρώτη εφαρμογή, πάρε το περιττό προϊόν ταμπονάροντας με ένα χαρτομάντιλο, άσε λίγο να “στεγνώσει” και επανάλαβε τη διαδικασία.

5. Βάλε πούδρα
Μια ιδανική τεχνική και για τα χείλη. Επίλεξε μια πούδρα, κατά προτίμηση διάφανη. Άνοιξε ένα χαρτομάντιλο και ακούμπα το στα χείλη σου, ενώ από πάνω πουδράρεις. Με αυτόν τον τρόπο θα σταθεροποιηθεί το κραγιόν και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γυμνή ξανθιά παίζει μπαρμπούτι στο καζίνο

xristiana

Προβιοτικά και βακτηριοφάγοι ιοί εναντίον ανθεκτικών μικροβίων

xristiana

Lala Louza – Closing Party με νέα ενίσχυση για τα ΑΜΕΑ Τήνου

xristiana