Τα beauty items… που σταματούν το χρόνο

35

11/5/2022

Με τα χρόνια, το πρόσωπο χάνει τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητά του. Ευτυχώς όμως στις μέρες μας, η κοσμετολογία έρχεται με μια νέα σειρά προϊόντων για να βοηθήσει, εφόσον τα προϊόντα αυτά έχουν στόχο τη σύσφιγξη και ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς και την ανόρθωση των χαρακτηριστικών.

Κρέμες σύσφιγξης και ανάπλασης

Γι’ αυτές τις κρέμες πρέπει να γνωρίζεις πως είναι η πεμπτουσία της περιποίησης της ώριμης επιδερμίδας και επίσης ότι:

-Είναι ιδανικές για ηλικίες πάνω από τα 40, τότε που το δέρμα γίνεται πιο απαιτητικό κι έχει ανάγκη από ολοκληρωμένη φροντίδα.

-Τα προϊόντα αυτά δεν προσφέρουν τίποτα στη νεανική επιδερμίδα, αντίθετα με τα αντιρυτιδικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες.

-Οι περισσότερες, ενώ εστιάζουν τη δράση τους στη σύσφιγξη, καταπολεμούν επίσης και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα.

-Εφαρμόζονται συνήθως πρωί και βράδυ, εκτός κι αν ο παρασκευαστής αναφέρει κάτι άλλο στην ετικέτα τους.

Οροί ή σέρουμ

 Κι αυτά είναι τα σύγχρονα όπλα μας κατά της γήρανσης. Πρόκειται για συμπυκνωμένες συνθέσεις, οι οποίες δρουν σε βάθος εκεί που γίνεται η κυτταρική ανανέωση, με στόχο ν’ αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου. Με τη βοήθειά τους το κουρασμένο δέρμα αρχίζει να λειτουργεί και πάλι όπως το νεανικό.

Αυτό το γνωρίζατε;

 Οι κρέμες λίφτινγκ και οι οροί:

-Χρησιμοποιούνται πρωί ή και βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου και κάτω από τη συνηθισμένη κρέμα ημέρας ή νύχτας για να μεγιστοποιούν το αποτέλεσμά της.

-Έχουν τέτοια σύνθεση ώστε να διεισδύουν εκεί ακριβώς που πρέπει για να βοηθούν στην αναδόμηση του δέρματος.

-Επειδή δε δρουν στην επιφάνεια του προσώπου, έχουν επομένως αναζωογονητική δράση και όχι προστατευτική.

-Επαναφέρουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, την εμπλουτίζουν με θρεπτικά συστατικά και τη βοηθούν ν’ αποκτήσει ξανά ζωντάνια και φωτεινότητα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com