ΚεντρικήΚοινωνικά

«Συμμετέχω κι εγώ για μια ζωή χωρίς καπνό»

20/5/2022

Η Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει Αντικαπνιστική Βιωματική Δράση με τον τίτλο «Συμμετέχω κι εγώ για μια ζωή χωρίς καπνό».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 18:00 στον Βόλο στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Εξωραϊστική Λέσχη και στις 2 Ιουνίου στις 18:00 στη Λάρισα, στην αυλή του Μύλου του Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να ενεργοποιήσει μαθητές και γονείς ενάντια στην επικίνδυνη συνήθεια και στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και της έκθεσης στον καπνό του τσιγάρου.

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, έκθεση ζωγραφικής, αφίσες, μουσικές και θεατρικά δρώμενα οι εμπλεκόμενοι θα κατανοήσουν το κακό που προκαλεί στον οργανισμό η φοβερή αυτή συνήθεια.

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των 70ρηδων – Τους καθιστά ευάλωτους σε κατάθλιψη, πτώσεις και άνοια

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 3/7

xristiana

Brite Solar: Μεγάλη επένδυση σε αγροφωτοβολταϊκά – Το εργοστάσιο στην Πάτρα και οι εξαγωγές σε όλο τον κόσμο

xristiana